ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο Sportaction.gr

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο Sportaction.gr

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά από τρία, συνολικά, χρόνια παραμονής στον πάγκο του Ολυμπιακού, αποχαιρετάει μέσα από το Sportaction την αγαπημένη του Ελλάδα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό, αποχαιρετάει την Ελλάδα μέσα από το Sportaction και στέλνει τα δικά του μηνύματα λατρείας στους Έλληνες φίλους του.

Ο 48χρονος τεχνικός περιγράφει πως βίωσε τα χρόνια του στην Ελλάδα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους Έλληνες, δίνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, αποκαλύπτει τι γνώριζε για τον Ολυμπιακό πριν έρθει στην ομάδα και στέλνει την αγάπη του προς όλους, ανεξαρτήτως... οπαδικών προτιμήσεων.

Το Sportaction είχε την ευκαιρία να παραδώσει στον Βαλβέρδε το μεγάλο αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει στην ποδοσφαιρική του καριέρα με τον Ισπανό να το υποδέχεται πραγματικά ξαφνιασμένος: το περιεργάστηκε για ώρα, και μοιράστηκε μαζί μας τις αναμνήσεις που του ξύπνησε το φωτογραφικό υλικό.

Διαβάστε τη μεγάλη συνέντευξη του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Sportaction.gr και κατεβάστε το αυτόγραφο του Ισπανού στους αναγνώστες της «Πύλης των Σπορ».