ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χειμερινό μπάνιο στη λίμνη Βουλιαγμένης και μετά προπόνηση

Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Eurokinissi

«Καλημέρα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης. Υπέροχος τρόπος να ξεκινάς τη μέρα, με ένα πρωινό μπάνιο», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρίσκεται στην Αθήνα. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνά χαλαρές στιγμές στην Αθήνα, όπου βρίσκεται μετά την ολοκλήρωση του Australian Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε και το χειμερινό του μπάνιο στη λίμνη Βουλιαγμένης. «Καλημέρα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης. Υπέροχος τρόπος να ξεκινάς τη μέρα, με ένα πρωινό μπάνιο. Έχει 21 βαθμούς, σταθερά. Μου θυμίζει την Ισλανδία. Είναι ωραίο να επιστρέφεις σπίτι», είπε στα αγγλικά, σε βίντεο που ανάρτησε στο Twitter.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ηγηθεί το Σαββατοκύριακο (4-5/2) της προσπάθειας της εθνικής ομάδας να πάρει μια ιστορική άνοδο στο World Group I του Davis Cup και έχει αρχίσει τις προπονήσεις.

Οι αγώνες για τα πλέι οφ του World Group I ανάμεσα στην Ελλάδα και τον Ισημερινό, θα γίνουν στο ΟΑΚΑ, με το μεταμορφωμένο κλειστό «Νίκος Γκάλης» να αναμένεται να είναι γεμάτο, με σχεδόν 15 χιλιάδες φίλους του τένις να δίνουν δυναμικά το «παρών».

Την ελληνική ομάδα απαρτίζουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι Μιχάλης Περβολαράκης, Αλέξανδρος Σκορίλας, Πέτρος Τσιτσιπάς και Αριστοτέλης Θάνος.