ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έδωσε ραντεβού με τον Λιονέλ Μέσι στο γήπεδο ο Greek Freak!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έδωσε ραντεβού με τον Λιονέλ Μέσι στο γήπεδο ο Greek Freak!
© FIBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλωσόρισε τον Λιονέλ Μέσι στο MLS μετά την ανακοίνωσή του από την Ίντερ Μαϊάμι και τον... περιμένει στη μάχη με την ομάδα του στο Νάσβιλ.

Η μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού έσκασε την Τετάρτη (7/6) με την Ίντερ Μαϊάμι να ανακοινώνει τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι.

Ο ίδιος ο Αργεντινός εξήγησε σε συνέντευξή του γιατί δεν επέλεξε την Μπαρτσελόνα και πλέον όλοι περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του.

Η εξέλιξη αυτή έκανε χαρούμενους φίλους και αντιπάλους της Ίντερ Μαϊάμι, ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο Greek Freak δεν έχασε την ευκαιρία να υποδεχθεί τον Λιονέλ Μέσι μέσω twitter στο MLS, αλλά και να του υπενθυμίσει ότι θα τον περιμένει ως αντίπαλος στο γήπεδο!

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επένδυσε εδώ και μερικούς μήνες σε μία ακόμη ομάδα στις ΗΠΑ και μετά τις μετοχές του στους Milwaukee Brewers στο μπέιζμπολ, είναι μέτοχος και της ποδοσφαιρικής ομάδας Nashville SC!

«Καλωσόρισες στο MLS Μέσι!! Θα σε στο Νάσβιλ» ανέφερε χαρακτηριστικά στο post του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πολύ συχνά ασχολείται με το ποδόσφαιρο, καθώς πρόσφατα είχε αποχαιρετίσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ τρελάθηκε με τα λεφτά που προσφέρουν οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και... αυτοπροτάθηκε για τη θέση του τερματοφύλακα!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ δεν έχασε την ευκαιρία κι έβαλε τον «Greek Freak» δίπλα στους τρεις «σταρ» του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, τον «έντυσε» τερματοφύλακα για να δούμε πώς θα ήταν αν άλλαζε καριέρα και μας έβαλε στο… τρυπάκι να σκεφτούμε πόσο καλός θα ήταν.

Το ερώτηση που έθεσε η FIBA, μάλιστα, είναι το «Ποιος θα κέρδιζε αυτή την ομάδα;», έχοντας τον Αντετοκούνμπο μαζί με τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Η Εφές του Αταμάν έκανε το 2-1 επί της Φενέρ και βλέπει τελικό - Έκρηξη Ιτούδη στο τέλος

Επίσημη η «βόμβα» του καλοκαιριού! Ο Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι με επικό βίντεο

Λιονέλ Μέσι: Ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει στην Ίντερ Μαϊάμι - «Για αυτό δεν πάω στην Μπαρτσελόνα»