ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζεράρ Πικέ: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με την Κλάρα Κία - Το «μπλόκο» της Σακίρα

Ζεράρ Πικέ: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με την Κλάρα Κία - Το «μπλόκο» της Σακίρα
Instagram

Ξετρελάθηκε με τις κάμερες η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κία - Γιατί η Σακίρα δεν άφησε τα παιδιά της να βρεθούν στον γάμο του θείου τους

Ο Ζεράρ Πικέ και η νέα του σύντροφος, Κλάρα Kία, παρευρέθηκαν στο γάμο του αδερφού του πρώην ποδοσφαιριστή, Μαρκ.

Η νέα σύντροφος του παλιού άσου της Μπαρτσελόνα τον συνόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής (23/6) στη γαμήλια τελετή του αδερφού του, Μαρκ Πικέ και της Μαρία Βαλς.

Οι κάμερες, φυσικά, αντί να στραφούν στο νεόνυμφο ζευγάρι, έπεσαν στη νέα σύντροφο του Πικέ, η οποία έδειξε να το απολαμβάνει!

Οι δύο τους μάλιστα, «πιάστηκαν» να εξέρχονται από την εκκλησία στο Sant Vicenç de Montal χέρι - χέρι.

Στην οικογενειακή αυτή στιγμή ο 36χρονος Ισπανός δεν είχε στο πλευρό του τα παιδιά του, καθώς η Σακίρα αρνήθηκε να τα αφήσει λίγες ημέρες παραπάνω στη Βαρκελώνη, προκειμένου να παρευρεθούν στο γάμο του θείου τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα ήθελε να είναι μαζί του τα μικρά , η ποπ σταρ ωστόσο αρνήθηκε πεισματικά. Και αυτό γιατί στη συμφωνία των δύο «πρώην» υπάρχει μια ρήτρα, σύμφωνα με την οποία τα παιδιά της δεν μπορούν να συναντηθούν με την Κλάρα Κία, την τωρινή σύντροφο του Πικέ.

Ο γάμος ήταν μια σημαντική περίσταση για την οικογένεια του Πικέ. Ωστόσο, η διάσημη καλλιτέχνης απέρριψε αμέσως την ιδέα να επιτρέψει στα παιδιά να συνοδεύσουν τον πατέρα τους στον γάμο του θείου τους και αποφάσισε να μην παρατείνει τη διαμονή τους στη Βαρκελώνη πέρα ​​από την αρχική συμφωνία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέπε ντελ Ρεάλ, ο οποίος μοιράστηκε τις πληροφορίες στο «El programa de Ana Rosa», υπάρχει μια ρήτρα στη συμφωνία χωρισμού που υπέγραψαν η Σακίρα και ο Πικέ που υπαγορεύει ποιος μπορεί να μένει στο σπίτι και να είναι με τα παιδιά. Αυτή η ρήτρα εφαρμόστηκε από τη Σακίρα για να προστατεύσει την ευημερία των παιδιών και να διασφαλίσει ότι τα άτομα που μπορεί να περνούν από τη ζωή του πατέρα τους δεν εμπλέκονται στη ζωή τους.

Ο Πικέ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταλήξει σε συμφωνία με τη Σακίρα για να το επιτρέψει, αλλά εκείνη τον ενημέρωσε ότι η συμφωνία αναφέρει ότι η σημερινή σύντροφός του, δεν μπορεί να μοιραστεί τον ίδιο χώρο με τα παιδιά, εκτός και αν συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση, όταν ο Πικέ έφτασε με τα παιδιά, η νυν σύντροφός του Κλάρα Κία μετακόμισε στο σπίτι των γονιών της. Αντί να μοιράζεται το ίδιο σπίτι, έμεινε στο σπίτι των γονιών της. Ο Πικέ δήλωσε: «Αν [η Σακίρα] αφήσει τα παιδιά μαζί μου, δεν μπορώ να φέρω την τωρινή μου σύντροφο».