ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μαθαίνει... ελληνικά: Είπε «καλησπέρα» στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μαθαίνει... ελληνικά: Είπε «καλησπέρα» στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup
Associated Press

Έκλεψε τις εντυπώσεις η «καλησπέρα» του Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται με την Μάντσεστερ Σίτι στη χώρα μας ενόψει του τελικού του Super Cup και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να μάθει μερικές ελληνικές λέξεις.

Κατά την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τους καλούς του τρόπους καθώς ξεκίνησε τη συνέντευξη για το UEFA Super Cup 2023 χαιρετώντας στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα ελληνικά, αφού πρώτα ρώτησε τον μεταφραστή για το πώς λέγεται το «καλησπέρα».

Ωστόσο, εξέφρασε τον προβληματισμό του καθώς λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ο Βέλγος μέσος, Κέβιν Ντε Μπρόινε, αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για μήνες.

Σημειώνεται ότι η κάτοχος του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι, θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Super Cup της Ευρώπης, στον τελικό κόντρα στην κάτοχο του Europa League Σεβίλλη, οποίος διεξάγεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».