ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζέριαν Γκραντ στο Newsbomb.gr: «Θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, είμαστε μία ισχυρή ομάδα»

Τζέριαν Γκραντ στο Newsbomb.gr: «Θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, είμαστε μία ισχυρή ομάδα»

«Η χημεία της ομάδας “κτίζεται” συνεχώς», ανέφερε ο άσος του Παναθηναϊκού, Τζέριαν Γκραντ, μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση ενάντια στη Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο του πέμπτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Παίζοντας κατά διαστήματα απολαυστικό μπάσκετ και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» θέση στον τελικό του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μετά τη νίκη με 80–73 επί της Μπάγερν Μονάχου, στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο Τζέριαν Γκραντ αποτέλεσε λύση ουσίας για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, αφού στα 25:14 λεπτά που έπαιξε (δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής, μόνο πίσω από τον Κάιλ Γκάι, που αγωνίσθηκε 27:29 λεπτά), μέτρησε 11 πόντους (4/4 δίποντα, 3/4 βολές), 6 ασίστ και 3 ριμπάουντ, συλλέγοντας 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Κιουλχατζής – Γιάννης Νικηφοράκης.

«Παίζουμε πολύ καλά μαζί, είμαστε μία ισχυρή ομάδα, με πολλές επιλογές σε επίθεση και άμυνα. Καθώς η αγωνιστική σεζόν θα προχωρά, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο 30άχρονος γκαρντ, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

«Οι τέσσερις ομάδες που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά, είναι εξαιρετικές. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, όλοι ήμασταν έτοιμοι για να έλθουμε και να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Νομίζω ότι φάνηκε αυτή η ενέργεια και η διάθεση που είχαμε, τόσο στα πέντε πρώτα λεπτά του αγώνα ενάντια στη Μπάγερν Μονάχου, όσο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», προσέθεσε.

«Η χημεία της ομάδας “κτίζεται” συνεχώς, έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα στο παρκέ· επιτίθενται, αμύνονται, σουτάρουν. Οπότε, τα καταφέρνουμε πολύ καλά και προοδεύουμε μέρα με τη μέρα.

Μαθαίνω καινούργια πράγματα και βελτιώνομαι κάθε μέρα, συνυπάρχοντας με τους συμπαίκτες μου και φυσικά, παίζοντας μπροστά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι αγωνισθήκαμε κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, σίγουρα λειτουργεί ευεργετικά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του κόουτς (σ.σ. Εργκίν) Αταμάν κύλησε εξαιρετικά. Δουλεύαμε για ώρες, προκειμένου να γνωρισθούμε μεταξύ μας (σ.σ. οι παίκτες) αλλά και με τον προπονητή. Παράλληλα, αφιερώσαμε πολύ χρόνο στα συστήματα και νομίζω ότι αυτό φαίνεται στο παρκέ», επεσήμανε ο Αμερικανός άσος, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (24/09, 20:00) την Αναντόλου Έφες, η οποία επικράτησε της Παρτίζαν Βελιγραδίου με 81–79. Αντίθετα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αγωνισθεί με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου στον μικρό τελικό του τουρνουά.

Σχετικές ειδήσεις