ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χιμένεθ: « Να βγάλουμε τις μάσκες»!

Χιμένεθ: « Να βγάλουμε τις μάσκες»!
Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ντροπιασμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ....

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ντροπιασμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ηρακλή, τόνισε ότι η σημερινή εμφάνιση της ομάδας του «έριξε μάσκες» και αφού ξεκαθάρισε πως δεν ήρθε στην Ελλάδα για συμβιβασμούς, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και δικής του αποχώρησης!

«Είμαστε μία ομάδα και έχουμε αυτό που έχουμε. Νιώθω ντροπή και δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα να μην έχω φιλοδοξίες. Έχω συνηθίσει διαφορετικά. Ξέρω να χάνω. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε την μάσκα που φοράμε, γιατί τελικά δεν είμαστε αυτοί που νομίζουμε ότι είμαστε», ανέφερε ο Ανδαλουσιανός, που -ερωτώμενος για τη διοίκηση- άφησε αιχμές: «Οι μέτοχοι βάζουνε λεφτά στην ομάδα και ίσως να έχουνε κουραστεί. Δεν γνωρίζω…»

Αναφερόμενος στο ποιες, κατά τη γνώμη του, είναι οι λύσεις, τόνισε: «Βεβαίως και υπάρχουνε κάποιες λύσεις που θα πρέπει να πάρουμε και νομίζω ότι όλοι έχουμε κατά νου γιατί συζητάμε. Δεν το κάνω ποτέ να μιλήσω άσχημα για οποιονδήποτε. Δεν έχω έρθει στην Ελλάδα για συμβιβασμούς. Αν εγώ δεν αισθάνομαι καλά πολύ σύντομα μπορεί να συμβούνε διάφορα».

Αφού ξεκαθάρισε, ωστόσο, σε αυτό το σημείο ότι «εγώ θα είμαι εδώ μέχρι την τελευταία μέρα. Μέχρι θανάτου για την ΑΕΚ», υπογράμμισε:

«Αυτό που δεν θα επιτρέψω είναι κάποιοι να μην αισθάνονται την φανέλα της ΑΕΚ. Στους 2,5 μήνες που είμαι στην Ελλάδα ξέρω τι σημαίνει η ιστορία της ΑΕΚ. Όποιος δεν έχει την ντροπή, και δεν λέω να παίξει ή όχι καλά, να φύγει -αλλιώς θα αποχωρήσω εγώ. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει. Είμαστε αυτοί που είμαστε. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω.
Έχω μιλήσει πολύ με την διοίκηση.

Κάθε πρωί ξυπνάω στις 7:00 το πρωί. Όλη την ημέρα ασχολούμαι με την ΑΕΚ και όταν γυρνάω σπίτι δεν ξέρω τι ώρα είναι. Στην ζωή μου δεν είχα δουλέψει ποτέ τόσο πολύ. Αλλά μου δίνει κίνητρο, βλέποντας ανθρώπους να δουλεύουνε καθημερινά -και αυτό θα πρέπει να το κάνουνε όλοι. Αυτός που δεν το κάνει, περισσεύει από την ομάδα».

Σχετικά με το παιχνίδι, ο Χιμένεθ ανέφερε ότι «στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άσχημοι και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τέσσερις φορές το τέρμα του Ηρακλή» και εξήγησε: «Κάτι τέτοιο είναι λυπηρό, αν θέλουμε να εξελιχθούμε και να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Αυτό που θα πρέπει να δείξουμε στους φιλάθλους μας είναι περηφάνια. Μπορεί να χάνουμε και να μην είμαστε τρίτοι -αλλά έβδομοι αλλά με τιμή και ντροπή. Το να χάνεις είναι δύσκολο, αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να ξέρεις να χάνεις. Δείξαμε ντροπιαστική εικόνα σήμερα».