ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασιλική Μιλλούση: «Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα παιδιά μας - Είμαστε το παράδειγμά τους»

Βασιλική Μιλλούση: «Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα παιδιά μας - Είμαστε το παράδειγμά τους»

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας αφιερώνουν χρόνο στην οικογένειά τους τα Σαββατοκύριακα με δραστηριότητες και φυσικά... γυμναστική!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανεβάζουν αρκετές στιγμές με τα παιδιά τους στα κοινωνικά δίκτυα. Η οικογένειά τους είναι αρκετά δεμένη και περνάνε πολλές ώρες μαζί, τόσο σε εξωτερικές δουλειές όσο και στο σπίτι.

Η Βασιλική Μιλλούση μάλιστα προσπαθεί να φέρει και τις δύο κόρες της κοντά στον αθλητισμό και συγκεκριμένα την ενόργανη, ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας φροντίζει και τις παίρνει καθημερινά στις προπονήσεις στο γυμναστήριο που έχει ανοίξει.

Η οικογένεια όμως είναι πάνω από όλα και έτσι τα Σαββατοκύριακα το ζευγάρι των πρωταθλητών αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά τους. Σε νέο βίντεο που ανέβασε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram δείχνει την προπόνηση που κάνει στο σπίτι της, με την καλύτερη παρέα, τις κόρες της και εξηγεί πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά της.

«Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα παιδιά μας. Είμαστε το παράδειγμά τους. Πόσο χαίρομαι που τις βλέπω να προσπαθούν. Και πόσο διασκεδαστικό και για τις τρεις μας. Εγώ μαθαίνω σε αυτές και αυτές σε μένα.