ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παγκρήτιο Στάδιο: Κλειστό μέχρι 1η Φεβρουαρίου - Αυτή είναι η κατάσταση μετά την εκκένωση (pics)

Παγκρήτιο Στάδιο: Κλειστό μέχρι 1η Φεβρουαρίου - Αυτή είναι η κατάσταση μετά την εκκένωση (pics)
Intime

Φωτογραφίες από το Παγκρήτιο Στάδιο και το τμήμα που αποκολλήθηκε από το στέγαστρο λόγω των ισχυρών ανέμων της κακοκαιρίας «Avgi» 

Εκκενώθηκε χθες βράδυ το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου όταν αποκολλήθηκε κομμάτι από τμήμα του στεγάστρου.

Με το πρώτο φως της ημέρας εναερίτες ανέβηκαν στον πυλώνα του ηλεκτροφωτισμού προκειμένου να γίνει μία πρώτη εκτίμηση για το μέγεθος της καταστροφής και τα συμπεράσματα είναι απογοητευτικά.

«Το κομμάτι του στεγάστρου που αποκολλήθηκε δίπλωσε στα δύο και έπεσε πάνω στο υπόλοιπο στέγαστρο με αποτέλεσμα να "μπλεχτεί" με την αντικεραυνική προστασία του Σταδίου», δήλωσε στο Cretalive ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Τσαπάκης.

Μηχανικοί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου σε αγαστή συνεργασία με τους εναερίτες πραγματοποιούν αυτοψία από νωρίς σήμερα το πρωί.

Συνέπεια όλων των παραπάνω είναι η λήψη της απόφασης να κλείσει άμεσα η οδός Σπύρου Μουστακλή καθώς και το Παγκρήτιο Στάδιο μέχρι και την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 οπότε πρόκειται να γίνει νέα επανεκτίμηση της ζημιάς που υπέστη το στέγαστρο και να ληφθούν νεότερες αποφάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Παγκρήτιο Στάδιο:

Ο κ. Καλοκαιρινός μετά την αυτοψία τόνισε πως η αστυνομία και η τροχαία θα είναι σε επιφυλακή, ενώ το μέγεθος της ζημιάς θα αποτιμηθεί όταν κοπάσει η σφοδρή κακοκαιρία.

«Για τις επόμενες δύο μέρες θα αποκλειστεί όλος αυτός ο χώρος. Η Αστυνομία και ειδικά η Τροχαία θα είναι σε επιφυλακή. Με το πρώτο φως της ημέρας θα δούμε το μέγεθος του προβλήματος και όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες θα επιχειρήσουμε στο σημείο», τόνισε μεταξύ άλλων.