ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Ζητάει και τα... ρέστα ο Πατέρας!

Παναθηναϊκός: Ζητάει και τα... ρέστα ο Πατέρας!

Εμφανίζεται και... ενοχλημένος ο Νικόλας Πατέρας -μέσω διαρροών γιατί επώνυμα έχει καιρό να ακουστεί και να πάρει θέση για όσα συνέβησαν επί θητείας του στον Παναθηναϊκό- για τα δημοσιεύματα αναφορικά με τις εξωπραγματικές αμοιβές που έπαιρναν στελέχη της ΠΑΕ στο διάστημα που εκείνος βρισκόταν στην προεδρία...

Αυτό που τονίζεται από την πλευρά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ είναι ότι δεν πρότεινε, ούτε έφερε κανέναν άλλον στην ομάδα, πλην του Στέφανου Ησαΐα.

«Ολοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ομάδας και υπάγονται στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της», διαμηνύεται από κύκλους του Πατέρα.

Ομως και με αυτά τα δεδομένα που εμφανίζει η πλευρά Πατέρα, εύκολα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς για το τι έκανε ο ίδιος ως πρόεδρος, για να... ελαφρύνει το μπάτζετ και να το φέρει σε επίπεδα τέτοια, ώστε να τα αντέξει το ταμείο της εταιρίας, χωρίς φυσικά να καταλήξει να είναι μείον και χρεοκοπημένο λίγα χρόνια μετά.

Καλά θα κάνει, λοιπόν, ο κ. Πατέρας να αντιληφθεί ότι κάθε του ενασχόληση, πλέον, με τον Παναθηναϊκό μέσω κύκλων, τριγώνων και τετραγώνων μόνο κακό κάνει στην προσπάθεια που καταβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα της παρουσίας του στο διοικητικό τιμόνι του «τριφυλλιού».

Ας αφήσει ήσυχη την ΠΑΕ να βρει ξανά το δρόμο της. Γνωρίζει καλά, άλλωστε, ότι ευθύνες για τη σημερινή οικονομική κατάσταση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και όσους τον οδήγησαν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας υπάρχουν και -αργά ή γρήγορα- θα αποδοθούν...

Πηγή: onsports.gr