ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μην ξεχνάμε την… Μπέτις»

«Μην ξεχνάμε την… Μπέτις»
Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης στα ημιτελικά του «Copa Del Rey», νικώντας με 5-0 την Αλμερία...

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης στα ημιτελικά του «Copa Del Rey», νικώντας με 5-0 την Αλμερία, ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, έσπευσε να ρίξει τους τόνους.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας της Καταλονίας, μετά το τέλος του αγώνα στο «Καμπ Νου», υποστήριξε πως η «Μπάρτσα» έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό, ωστόσο υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι, που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά, καθώς οι… μνήμες από την ήττα από την Μπέτις, στον προηγούμενο γύρο είναι ακόμα νωπές.

«Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά η εμπειρία από τον αγώνα με την Μπέτις είναι πολύ «φρέσκια» και σοβαρή. Η Μπέτις μας δυσκόλεψε αρκετά, οπότε δεν μπορούμε με τίποτα να πούμε ότι είμαστε ήδη στον τελικό», ήταν αρχικά τα πρώτα λόγια του Ισπανού προπονητή.

Και συνέχισε στο ίδιο… μήκος κύματος: «Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί και στο επόμενο παιχνίδι. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ματς στην Σεβίλλη, όπου μέσα σε 13 λεπτά θα μπορούσε το σκορ να ήταν στο 3-0».

Τέλος, για τον επαναληπτικό, υποστήριξε: «Έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα για να φτάσουμε στον τελικό. Όμως, έχουμε μεγάλο σεβασμό στους αντιπάλους. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά θεωρήσουμε ότι έχουμε περάσει, τότε μάλλον δεν… είναι».