ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός-Ρούμπιν Καζάν 0-0

Παναθηναϊκός-Ρούμπιν Καζάν 0-0
Ο Παναθηναϊκός άργησε να πάρει μπρος και αυτό του στοίχησε, ίσως και το ενδεχόμενο να πανηγυρίζει τώρα μια σπουδαία νίκη εις..

Ο Παναθηναϊκός άργησε να πάρει μπρος και αυτό του στοίχησε, ίσως και το ενδεχόμενο να πανηγυρίζει τώρα μια σπουδαία νίκη εις βάρος της Ρούμπιν Καζάν. Με το τελικό 0-0 πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδος χρειάζονται ένα θαύμα για να συνεχίσουν στον δεύτερο γύρω της διοργάνωσης.

Στο 10' ο Μαρίνος έκανε ωράια σέντρα από δεξιά στην περιοχή, ο Ανσάλντι έβάλε επικίνδυνα το γόνατο στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Ριζικόφ μπλόκαρε και απέτρεψε το αυτογκόλ! Στο 24ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Κορνιλένκο νικάει τους πάντες στην περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά η κεφαλιά του περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα. Στο 28', είχαμε νέα προσπάθεια των Ρώσων. Ο Κορνιλένκο σουτάρει διαγώνια, αλλά αποκρούει σωτήρια προ της γραμμής ο Βύντρα. Στο 43ο λεπτό είχαμε την καλύτερη φάση του ημιχρόνου για τον Παναθηναϊκό. Ο Βύντρα σεντράρει από δεξιά, ο Σισέ πιάνει με δύναμη την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το δεξί "Γ" του Ριζικόφ! Στο 64’, μετά από αλλεπάλληλες κόντρες στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Κασάεφ επωφελείται και πιάνει το δυνατό σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής, αλλά ο Τζόρβας αποκρούει "σωτήρια" στην κλειστή του γωνία!
78ο λεπτό και γκολ που δεν μετράει για τον Παναθηναϊκό, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ από τον άξονα, ο Σισέ προλαβαίνει την έξοδο του Ριζικόφ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά! Το ριπλέι δείχνει ότι ο Γάλλος είχε ξεκινήσει -έστω και οριακά- από θέση οφσάιντ. Στο 89’ο Ριαζάντσεφ βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή του Παναθηναϊκού, πλασάρει με το δεξί και στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι του Τζόρβα. Η φάση του αγώνα έγινε στο 90ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα περνάει απ' όλους, αλλά ο Βύντρα -στο δεύτερο δοκάρι- δεν μπορεί να τη σπρώξει στο άδειο τέρμα!

Να σημειώσουμε ότι Νίκος Νιόπλιας απέσυρε τον Μαρίνο και πέρασε στο ματς τον Μαυρία στο επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ 0-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σιμάο, Καραγκούνης (61' Πλεσί), Κατσουράνης (61' Χριστοδουλόπουλος), Μαρίνος (79' Μαυρίας), Λουίς Γκαρσία, Σισέ

Στον πάγκο: Φερνάντες, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Δημούτσος

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ (Κουρμπάν Μπερντιέβ): Ριζικόφ, Ανσάλντι, Σέζαρ Νάβας, Ριαζάντσεφ, Κασάεφ, Νομπόα, Καλέσιν, Μποκέτι, Καραντενίζ (66' Μάρτινς), Νάτσο, Κορνιλένκο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνουελ Γκρέφε (Γερμανία)
ΒΟΗΘΟΙ: Βόλκερ Βέζελ, Μάρκους Χέκερ (Γερμανία)
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΒΟΗΘΟΙ: Κρίστιαν Ντίνγκερτ, Μαρκ Σέεμαν (Γερμανία)