ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συνάντηση των διεθνών

Η συνάντηση των διεθνών
Το πρώτο… ραντεβού για το 2011 της Εθνικής ομάδας των ανδρών είναι προγραμματισμένο για σήμερα (7/2) το απόγευμα στην Λάρισα...

Το πρώτο… ραντεβού για το 2011 της Εθνικής ομάδας των ανδρών είναι προγραμματισμένο για σήμερα (7/2) το απόγευμα στην Λάρισα.
Συγκεκριμένα, στις 18:00, στο νέο γήπεδο της Λάρισας, ο Φερνάντο Σάντος θα συναντηθεί με τους 21 ποδοσφαιριστές, τους οποίους επέλεξε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει του μεθαυριανού (9/2, 17:00) φιλικού με τον Καναδά.
Υπενθυμίζεται ότι οι «εκλεκτοί» -αρχικά ήταν 22, αποκλείστηκε ωστόσο, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος- του Ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι παρακάτω:
Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Χαλκιάς, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Γρηγόρης Μάκος, Γιώργος Σαμαράς, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Κονέ, Παντελής Καφές και Γιώργος Γεωργιάδης.
Στο περιθώριο της συγκεκριμένης αναμέτρησης, η οποία θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο «AEL FC Arena», θα τιμηθεί ο πρώην εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Ότο Ρεχάγκελ.