ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Σάλμα Χάγιεκ εμφανίστηκε ως «Φρίντα Κάλο» σε συναυλία της Μαντόνα

Μαντόνα και Σάλμα Χάγιεκ
Οι δύο σταρ εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή και ξεσήκωσαν το κοινό
Salma Hayek Instagram

Στην περιοδεία της η Μαντόνα υποδέχεται έναν καλεσμένο έκπληξη για να κρίνει τις καλύτερες κινήσεις των χορευτών της στο «Vogue»

Η Μαντόνα παρουσίασε μια καλεσμένη έκπληξη στην πρόσφατη συναυλία της Μεξικό. Η «βασίλισσα της ποπ» ανέβασε στη σκηνή μαζί της την Σάλμα Χάγιεκ η οποία είχε μεταμορφωθεί σε Φρίντα Κάλο.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή του Palacio De Los Deportes, προτελευταίο σταθμό της περιοδείας της Μαντόνα, με σκοπό να κρίνει τις ικανότητες των χορευτών της ποπ σταρ σε έναν... «αυτοσχέδιο» διαγωνισμό στο τραγούδι «Vogue».

Aξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Celebration», η Μαντόνα εμφανίζει έναν καλεσμένο έκπληξη ο οποίος σε ρόλο κριτή βαθμολογεί τη δεινότητα των χορευτών στο πασίγνωστο «Vogue».

Η εμφάνιση της Χάγιεκ ως Φρίντα Κάλο στη σκηνή, έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε ένα δυνατό χειροκρότημα. Θυμίζουμε ότι ηθοποιός είχε ενσαρκώσει την Κάλο στην ταινία «Φρίντα» του 2002.

Μετά την εμφάνισή της, η Χάγιεκ ευχαρίστησε τη Μαντόνα στα social media, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ πολύ @madonna που με άφησες να είμαι μέρος της εμβληματικής εορταστικής περιοδείας σου. Αυτή η αξέχαστη νύχτα μπαίνει στην τσάντα με τους πολύτιμους θησαυρούς».

Οι προηγούμενοι προσκεκλημένοι κριτές στην περιοδεία της Μαντόνα ήταν οι Πάμελα Άντερσον, Cardi B, FKA Twigs, Diplo, Τζούλια Φοξ, Τζούλια Γκάρνερ, Arca και άλλοι.

Η Madonna πρόκειται να ολοκληρώσει την τεράστια περιοδεία της στις 4 Μαΐου στην παραλία Copacabana στο Ρίο Ντε Τζανέρο της Βραζιλίας. H δωρεάν αυτή συναυλία θα είναι το μεγαλύτερο που έχει κάνει ποτέ η σταρ, καθώς εκτιμάται ότι 2 εκατομμύρια θαυμαστές αναμένεται να παρακολουθήσουν τη συναυλία.


Διαβάστε επίσης

Η Μαντόνα θα πραγματοποιήσει δωρεάν «ιστορική συναυλία» στην παραλία του Ρίο

Μαντόνα: Τι απαντά η γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο που της ζήτησε να σηκωθεί

Η Μαντόνα και η Κάιλι Μινόγκ στη σκηνή τραγούδησαν το «I Will Survive»