ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χιμένεθ: «Να αλλάξουμε τα πράγματα»

Χιμένεθ: «Να αλλάξουμε τα πράγματα»
Τις παρατηρήσεις του Μανόλο Χιμένεθ άκουσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, αναφορικά με την...

Τις παρατηρήσεις του Μανόλο Χιμένεθ άκουσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, αναφορικά με την εικόνα τους στο παιχνίδι με τον Άρη.
Η εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου (05/02) με τον Άρη ήταν το λιγότερο κακή. Η Ένωση γνώρισε μια ακόμη ήττα στην έδρα της και απογοήτευσε τον κόσμο της. Ο προπονητής της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ρίχνοντας το μεγαλύτερο βάρος στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του.

«Η εικόνα μας στο ματς με τον Άρη δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Είχαμε πολλά προβλήματα, κυρίως στην αμυντική μας λειτουργία. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να αλλάξουμε τα πράγματα» ,
είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πρόσφατα… νυχτοπερπατήματα κάποιων παικτών του:
«Είσαστε επαγγελματίες και δεν επιτρέπεται να λειτουργείτε έτσι. Ξέρω ότι βάσει του κανονισμού, είχατε το δικαίωμα να βγείτε, αλλά πρέπει να καταλαβαίνετε από μόνοι σας πότε το ευνοούν οι συνθήκες».
Από εκεί και πέρα, ο Χιμένεθ δεν έκανε ανάλυση του αγώνα με τον Άρη και των λαθών που έκαναν οι παίκτες του, ωστόσο στάθηκε στην κακή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του.