ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βγαίνει μπροστά ο Χιμένεθ

Βγαίνει μπροστά ο Χιμένεθ
Με την επιστροφή των παικτών της ΑΕΚ στις προπονήσεις την Τετάρτη (16/02), ο Μανόλο Χιμένεθ...

Με την επιστροφή των παικτών της ΑΕΚ στις προπονήσεις την Τετάρτη (16/02), ο Μανόλο Χιμένεθ θα αναλάβει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να… βγει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας, χωρίς όμως να παραλείψει να κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για το κακό πρόσωπο και τα πολλά λάθη που κάνουν στα τελευταία ματς.

Σκέψη του Χιμένεθ είναι να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα σημείο αναφοράς στο δικό του πρόσωπο μέσα στην ομάδα, έτσι ώστε να υπάρξει συσπείρωση στην ΑΕΚ και να συγκεντρωθεί η ομάδα στους στόχους που της έχουν απομείνει ως το τέλος της χρονιάς, με κυριότερο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο 46χρονος τεχνικός αναμένεται στην προπόνηση της Τετάρτης (16/02) να μιλήσει στους παίκτες του αναλυτικά για τα λάθη που έχουν κάνει, ειδικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θέλοντας όμως να βρει και τις αιτίες που το κλίμα στην ομάδα έχει γίνει βαρύ το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» είναι προβληματισμένοι τόσο από κάποιες επιλογές του Χιμένεθ όσο και από τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς για τις ευθύνες που έχουν οι ίδιοι, με τον Ισπανό να καταλαβαίνει πως χρειάζεται μια… αναδίπλωση στα τελευταία του λεγόμενα.

Ο Χιμένεθ ετοιμάζεται να ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι πιστεύει στην αξία τους και πως δεν τους υποτιμά, ειδικά σε σχέση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός θα τονίσει λογικά στους παίκτες του ότι τους εμπιστεύεται και πως πρέπει να δώσουν μαζί την μάχη για τα play off και το κύπελλο, χωρίς να υπάρχει κλίμα αμφισβήτησης και γκρίνια στα αποδυτήρια.