ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράσχος: «Εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Παράσχος: «Εμπιστοσύνη στην ομάδα»
Ο Γιώργος Παράσχος εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο προχώρησε σε γραπτή τοποθέτηση...

Ο Γιώργος Παράσχος εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο προχώρησε σε γραπτή τοποθέτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
Ο έμπειρος τεχνικός για ακόμη μια φορά εξέφρασε την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών, ενώ τόνισε ότι για να φύγουν οι κυανόλευκοι από τη θεσσαλική πόλη είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο, όπως αυτό των Σερρών.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:
«Για μια ακόμη φορά στη φετινή πορεία του Ηρακλή, υπάρχει μπροστά του ένα καθοριστικό παιχνίδι. Αντίπαλός μας μια ομάδα, για την οποία μιλούν η βαθμολογική συγκομιδή της και οι αξιοσημείωτες επιτυχίες, που έχει, στην μέχρι τώρα διαδρομή της.
Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι πεπεισμένος ότι θα δείξουμε ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, από αυτό της περασμένης Κυριακής, κινούμενοι στα επίπεδα απόδοσης και αγωνιστικής συμπεριφοράς της αναμέτρησης των Σερρών, στοιχείο, το οποίο θα μας βοηθήσει στο να αποσπάσουμε το αποτέλεσμα, που επιθυμούμε, με τη βοήθεια και του κόσμου μας, που παρά την πικρία του, πιστεύω ότι θα βρεθεί στο Βόλο και θα μας στηρίξει».