Ταξίδι βασιλικού ζεύγους στη Νιγηρία: «Το σόου της Μέγκαν Μαρκλ και ο δεύτερος πρίγκιπας Χάρι»

Το βασιλικό ζευγάρι σχεδιάζει περισσότερες περιοδείες σε ξένες χώρες μετά την επιτυχία του ταξιδιού τους στη Νιγηρία.
Ταξίδι βασιλικού ζεύγους στη Νιγηρία: «Το σόου της Μέγκαν Μαρκλ και ο δεύτερος πρίγκιπας Χάρι»
2'

Η Μέγκαν Μαρκλ τραβάει τα βλέματα του κόσμου αφήνοντας τον πρίγκιπα Χάρι πίσω από την «σκιά» της. Το γεγονός ήταν ιδιαίτερα εμφανές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του ζευγαριού στη Νιγηρία.

Πιο συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ που άλλαζε συχνά ρούχα και έδειχνε εντυπωσιακή πόζαρε για selfies με θαυμαστές της «κλέβοντας» την παράσταση σε αυτό το ταξίδι.

«Η Μέγκαν είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, πολύ δυναμική, εξαιρετικά φιλόδοξη, και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σημαίνουν ότι σχεδόν πάντα αναπόφευκτα θα επισκιάζει τον Χάρι και θα τραβάει την προσοχή από αυτόν», είπε στο περιοδικό ΟΚ δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Χάρι βρίσκεται εξ ολοκλήρου στη σκιά της. Αλλά ποτέ δεν ήταν πραγματικά άνετος με την προσοχή. Ποτέ δεν την απολάμβανε πραγματικά. Είτε είναι εσκεμμένο είτε όχι, η Μέγκαν είναι σίγουρα μαγνήτης της προσοχής. Αν και είδαμε να ξοδεύονται τεράστια ποσά για τα ρούχα της για τη Νιγηρία, οπότε ίσως δεν είναι εντελώς τυχαίο που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Το ταξίδι τους στη Νιγηρία ήταν το ‘Το σόου της Μέγκαν’ και ο Χάρι ήταν ο δεύτερος».

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι σχεδιάζει περισσότερες περιοδείες σε ξένες χώρες μετά την επιτυχία του ταξιδιού τους στη Νιγηρία.

Μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στη Mirror:

«Ο δούκας και η δούκισσα έχουν προγραμματίσει και άλλα ταξίδια για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ελπίζουν να είναι σε θέση να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες. Είναι σίγουρα πιθανό να επιστρέψουν στην Αφρική για περισσότερες περιοδείες μετά από αυτό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή