ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμόγελα Λέεκενς για Μιραλάς

Χαμόγελα Λέεκενς για Μιραλάς
Εντυπωσιασμένος έμεινε από την απόδοση του Κέβιν Μιραλάς στο ντέρμπι του...

Εντυπωσιασμένος έμεινε από την απόδοση του Κέβιν Μιραλάς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας του Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς.

Ο εκλέκτορας των «κόκκινων διαβόλων», ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε ιδίοις όμμασι τις προσπάθειες του 23άχρονου στράικερ του Ολυμπιακού, έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση από την εμφάνιση του Μιραλάς, σύμφωνα με την βέλγικη ιστοσελίδα «voetbalkrant».

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται πάντα στις προεπιλογές του Λέεκενς για την Εθνική ομάδα του Βελγίου επισφράγισε, φυσικά, την εξαιρετική του εμφάνιση μ’ ένα καταπληκτικό γκολ, δεν συνέβη ωστόσο, το ίδιο και με τον έτερο Βέλγο, στον οποίο είχε στραμμένο το βλέμμα του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

Ο λόγος για τον Ούρκο Πάρντο, ο οποίος φέρει τεράστια ευθύνη στο γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο και σίγουρα είδε τις… μετοχές του να πέφτουν όσον αφορά σ’ ενδεχόμενη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βελγίου.

Ο προπονητής της εθνικής Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς, βρέθηκε ανάμεσα στους θεατές του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις κερκίδες του Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει τον Κέβιν Μιραλάς και τον Ούρκο Πάρντο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η βέλγικη ιστοσελίδα «voetbalkrant» ο προπονητής της εθνικής Βελγίου εντυπωσιάστηκε από αυτά που είδε από τον Κέβιν Μιραλάς, ενώ οι Βέλγοι τόνισαν το γεγονός ότι σκόραρε και είχε καλή απόδοση.

Έτσι είναι πολύ πιθανόν ο Κέβιν Μιραλάς να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής Βελγίου για τα επόμενα παιχνίδια.