"Πόρτα'' της UEFA για συμπαράσταση στον Αμπιντάλ!

Newsbomb

Ο Ερίκ Αμπιντάλ θα εγχειριστεί αύριο, αντί της Παρασκευής που ήταν προγραμματισμένο αρχικά, σε ...

Ο Ερίκ Αμπιντάλ θα εγχειριστεί αύριο, αντί της Παρασκευής που ήταν προγραμματισμένο αρχικά, σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο συκώτι.

Η Ρεάλ και η Λιόν κατέθεσαν αίτημα στην UEFA να τους επιτρέψει να εμφανιστούν σήμερα , πριν την αναμέτρησή τους για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με φανέλες που γράφουν μηνύματα συμπαράστασης προς τον 31 ετών ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.
Η συμμετοχή της Λιόν σε αυτή την ενέργεια έχει και σημειολογικό χαρακτήρα, αφού είναι η πόλη όπου γεννήθηκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής και η ομάδα από την οποία μεταγράφηκε το 2007 στην Μπαρτσελόνα.

Η UEFA όμως απάντησε αρνητικά στο αίτημα των δύο ομάδων, προκαλώντας την οργή των ισπανικών ΜΜΕ που κατακρίνουν την στάση της. Την άρνηση της UEFA σχολίασε και ο μέσος της Μπαρτσελόνα Τσάβι, δηλώνοντας:
«Αν όντως ψήφισαν κατά, είναι λάθος και καθόλου ανθρώπινο. Μερικές φορές δίνουμε προτεραιότητα σε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που όντως είναι σημαντικά». O Τσάβι, που συναντήθηκε σήμερα μαζί με τους συμπαίκτες του με τον Αμπιντάλ , που τους ευχαρίστησε για την συμπαράσταση τους , προσέθεσε:
«Είναι πολύ λυπηρό για όλους. Ο Αμπιντάλ και η οικογένειά του περνάνε πολύ δύσκολες ώρες. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς πνευματικά ανθρώπους που ξέρω και ένα παράδειγμα για όλους στα αποδυτήρια. Είμαι σίγουρος πως θα αναρρώσει πλήρως».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved