ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Μέσι παίζει όπως στο Xbox»

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Μέσι παίζει όπως στο Xbox»

Για ακόμη μία φορά ο Σουηδός «έσταξε μέλι» για τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

Λίγες φορές έχουμε ακούσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να μιλάει συνεχώς με τα καλύτερα λόγια για έναν παίκτη. Ο Μέσι ίσως είναι ο μόνος παίκτης που ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, αποθεώνει διαρκώς.

Αυτή τη φορά ο «Ίμπρα» με δηλώσεις του στο «ESPN», τόνισε πως ο Αργεντίνος είναι εξωπραγματικός και πως αγωνίζεται σαν να παίζει σε παιχνιδομηχανή!
«Ο Μέσι είναι εξωπραγματικός. Κάνει πράγματα λες είναι στο Xbox. Είδα τα γκολ του στον αγώνα με την Χετάφε και το δεύτερο ήταν μαγικό. Είναι πίσω και είναι πιο "πεινασμένος". Θα είναι ωραίο να τον βλέπεις», δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Σχετικά με το νούμερο 10, που φορά ο ίδιος στην Παρί και ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ο Σουηδός ανέφερε: «Το 10 είναι για το ποδόσφαιρο ένα σύμβολο. Όλα άρχισαν με τον Μαραντόνα. Πάντα ονειρευόμουν να το πάρω. Όποτε το έπαιρνα άλλαζα ομάδες. Τώρα για πρώτη φορά το πήρα και είμαι χαρούμενος».

Όσον αφορά τον αποκλεισμό της Εθνικής Σουηδίας από το Mundial ο Ιμπραΐμοβιτς φάνηκε ότι πλέον το έχει ξεπεράσει και δήλωσε πως χαίρεται για τους συμπαίκτες του που θα παίξουν στην Βραζιλία.

«Είμαι ακόμα απογοητευμένος, όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι επίσης στην Βραζιλία εκεί που ζει το ποδόσφαιρο. Για μένα εκεί ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, στην Βραζιλία με την σάμπα και τους παίκτες... και ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ρονάλντο, το «φαινόμενο». Αλλά είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου που θα πάνε, κάποιοι θα κερδίσουν και αυτό με κάνει χαρούμενο», κατέληξε ο Σουηδός.