ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δέλλας: «Μαχητής ο Παυλής»

Δέλλας: «Μαχητής ο Παυλής»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του Μιχάλη Παυλή και έδειξε την πίστη του στον νεαρό πρώην επιθετικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «Κολοσσός» στον Nova Σπορ FM:

«Για τον Μιχάλη θέλω να πω ότι συγκεκριμένα ότι έχω ιδιόρρυθμη σχέση. Τον γνώρισα ως συμπαίκτη, φίλαθλο και προπονητής του μετά. Ήταν μικρός τότε, δεν ήμασταν κολλητοί. Αλλά και εγώ με τον Νίκου του μιλούσαμε πάντα.

Σαν φίλαθλο που έκανε εντύπωση όταν μετά τον ημιτελικό με το 0-1 το 2011, πανηγύριζε στο λεωφορείο με όλο τον κόσμο. Και μετά ως παίκτη, κάτι πρωτόγνωρο. Είναι ένα παιδί που αγαπά πραγματικά την ΑΕΚ. Από μικρός από τις Ακαδημίες και μετά μέσα στην ομάδα. Έχει συναισθήματα όπως ο κόσμος. Η αγάπη του για την ΑΕΚ, τον κράτησε και δεν σταμάτησε την μπάλα.

Πάλεψε αρκετά με αυτό που αντιμετωπίζει. Έχουμε μιλήσει μαζί κατ' ιδίαν, ξέρει τι του έχω πει. Την θέληση του για ζωή, θα τον βγάλει νικητή. Είμαι αισιόδοξος, ξέρει να παλεύει. Έχει περάσει αρκετά δύσκολα. Δεν τα ξέρει ο πολύς ο κόσμος. Το παιχνίδι που δίνει είναι το πιο σημαντικό και θα το κερδίσει. Μου υποσχέθηκε θα έρθει για προπόνηση ξανά, στα αποδυτήρια αναζωογονείται. Το οξυγόνο είναι τα αποδυτήρια για παίκτες.

Η πόρτα της ΑΕΚ θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Μιχάλη. Του εύχομαι να προσέχει περισσότερο, να κοιτάξει τον Μιχάλη. Να είναι γερός και να μην το βάλει κάτω. Όλα θα πάνε καλά με την βοήθεια του ΕΟΎ. Όλοι είμαστε δίπλα του, η διοίκηση, εγώ και ο κόσμος της ΑΕΚ. Να βγει δυνατός από αυτή την δοκιμασία. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και ο Μιχάλης είναι».