ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιώλης: «Κανένα πρόβλημα με κάποιον από τον ΠΑΣ»

Τσιώλης: «Κανένα πρόβλημα με κάποιον από τον ΠΑΣ»

Τις καλές σχέσεις του με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα υπογράμμισε ο Σάκης Τσιώλης με δήλωσή του, ξεκαθαρίζοντας πως η απόφασή του να παραιτηθεί ήταν για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τις σχέσεις μου με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ειδικά τον γενικό αρχηγό, κ. Δημήτρη Νιαρχάκο, έχω να δηλώσω τα εξής:

Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ποδοσφαιρικό τμήμα και κανένα άτομο δεν υπονόμευσε το έργο μου. Αποφάσισα να παραιτηθώ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κακή απόδοση της ομάδας και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, προκειμένου να βοηθήσω τους παίκτες του ΠΑΣ να τα ξεπεράσουν αγωνιστικά και ψυχολογικά. Την απόφαση αυτή την πήρα σεβόμενος το καλό της ομάδας και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι σχέσεις μου με την ομάδα παραμένουν άριστες κι ελπίζω ο Θεός να με αξιώσει κάποια στιγμή να επιστρέψω, αναλαμβάνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή και να τον χτίσω με τη δική μου ποδοσφαιρική φιλοσοφία, προκειμένου και εκπροσωπήσει επάξια την ιστορία και τον κόσμο του».