Οι κορυφαίες μεταγραφές του Ιανουαρίου! (photos)

Newsbomb

Μεταγραφές τέλος για την χειμερινή περίοδο και εμείς σας παρουσιάζουμε τις κορυφαίες μετακινήσεις που έγιναν στην Ευρώπη.

Νο 10 - Κέβιν Ντε Μπρούιν

Μπορεί να ο Ζοζέ Μουρίνιο να ζήτησε το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Τσέλσι, όμως ποτέ δεν κατάφερε να δείξει την αξία του στους «Μπλε». Η Βόλφσμπουργκ δαπάνησε 20 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Nο 9 – Νεμάνια Μάτιτς


Ο Σέρβος επέστρεψε στην Τσέλσι μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Μπενφίκα. Ο Ζοζέ Μουρίνιο τον ήθελε με τα... χίλια και ο Αμπράμοβιτς έδωσε 21 εκ. ευρώ για να τον κάνει –ξανά- κάτοικο «Στάμφορντ Μπριντζ».

Νο 8 - Λιούς Χόλτμπι


Συμπαίκτης του Μήτρογλου θα είναι ο Χόλτμπι, που αποκτήθηκε από την Φούλαμ ως δανεικός από την Τότεναμ.

Νο 7 – Οσβάλντο


Ο 28χρονος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Σάουθάμπτον και έτσι η Γιουβέντους τον απέκτησε με την μορφή δανεισμού.

Νο 6 – Κώστας Μήτρογλου


Ο «πιστολέρο» αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός είσπραξε 15 εκ. ευρώ από την Φούλαμ.

Νο 5 – Ντιέγκο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαντάζει ακόμα πιο ισχυρή μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου από την Βόλφσμπουργκ. Ο Ντιέγκο επέστρεψε στη Μαδρίτη ως δανεικός και μπορεί να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιο του λήγει.

Νο 4 – Ερνάνες


Μπορεί πέρισυ να έκανε εξαιρετική χρονιά με την Λάτσιο, φέτος όμως κινούταν σε... ρηχά νερά. Παρ' όλα αυτά η Ίντερ έδωσε 20 εκ. ευρώ στους «Λατσιάλι».

Νο 3 - Μοχάμεντ Σαλάχ


Άλλη μία μεταγραφή για την Τσέλσι, με ένα παίκτη που τον ξέρουν καλά, αφού έχει σκοράρει εναντίον της πολλές φορές. Η ομάδα του Λονδίνου έδωσε 13.4 εκ. ευρώ στη Βασιλεία και τον έκανε δικό της.

Νο 2 - Γιόαν Καμπάιγ

Ένα κέντρο της Νιούκαστλ μόνος του εδώ και τρία χρόνια. Έτσι λογικό ήταν να ανταμειφθεί ο κόπος του, με την Παρί Σεν Ζερμέν να σπαταλά 24 εκ. ευρώ για να γίνει η μεταγραφή.

Νο 1 – Χουάν Μάτα


Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, έπρεπε να ενισχυθεί και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ έδωσε στην Τσέλσι 45 εκ. ευρώ κάνοντας την μεγαλύτερη (σε χρήματα) μεταγραφή στην ιστορία της.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved