Συμφωνία Superleague-Football League για 2+1

Συμφωνία Superleague-Football League για 2+1

Λίγη ώρα πριν συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο για να λάβει απόφαση για το πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες, η Football League αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Super League για το 2+1!

Η Super League είχε καταθέσει εδώ και καιρό την... συμβιβαστική λύση της ανόδου δύο ομάδων από τη Football League, όπως προβλέπει η δική της προκήρυξη, και τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον τρίτο από το τέλος της πρώτης κατηγορίας με την ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στα πλέι οφ της Football League.

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Football League την Τρίτη, λίγο πριν τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση. Με ψήφους 13 υπέρ, 6 κατά κι ένα λευκό, προκρίθηκε η λύση για 2+1, βάζοντας ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση. Κατά της πρότασης ψήφισαν οι Ηρακλής, Καβάλα, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Αιγινιακός και Αστέρας Μαγούλας, ενώ λευκό ψήφισε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Οι εκπρόσωποι των δύο Λιγκών μεταβαίνουν στην ΕΠΟ, προκειμένου να ενημερώσουν το Διαιτητικό Δικαστήριο πως δεν χρειάζεται να συνεδριάσει.

Βέβαια, χρειάζονται διευκρινήσεις για τον αγώνα μπαράζ που θα διεξαχθεί, καθώς τα δύο πρωταθλήματα δεν τελειώνουν μαζί, αλλά υπάρχει μεγάλη χρονική διαφορά, ενώ προκύπτουν κι άλλα ερωτήματα.

Πηγή: onsports.gr