Γιάνκοβιτς: «Έτοιμοι από το πρώτο λεπτό»

Γιάνκοβιτς: «Έτοιμοι από το πρώτο λεπτό»

Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ.

«Η σοβαρότητα και η συγκέντρωση είναι δύο στοιχεία τα οποία επαναλαμβάνουμε συχνά σε ότι λέμε, αλλά παραμένουν δύο παράμετροι που παίζουν ρόλο σε κάθε αναμέτρηση», τόνισε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς για το αυριανό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ (5/2, 17:00) και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο ΚΑΟΔ είναι μια σοβαρή ομάδα, έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μαχητική και ότι διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση. Και πολύ περισσότερο στο γήπεδό της, το οποίο συνήθως είναι γεμάτο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η περιφέρεια αγαπά το μπάσκετ. Αυτό που θα πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό, να κάνουμε την καλή εμφάνιση που θέλουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύουμε».

O συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε: «Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κυρίως όταν παίζει στο γήπεδό της. Προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, διαθέτει μεγάλο πάθος και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Είναι μια γρήγορη ομάδα, βασίζεται στον αιφνιδιασμό και πλέον έχει και αρκετή εμπειρία. Είναι το τρίτο μας παιχνίδι σε έξι μέρες και καλούμαστε για μία ακόμη φορά να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά και να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».