ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαμαντίδης: «Όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλουμε το Κύπελλο»

Διαμαντίδης: «Όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλουμε το Κύπελλο»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει ποιον αντιμετωπίζει στον τελικό, αλλά η ουσία του... θέματος, ο τίτλος.

Είναι από τους παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία και στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ετοιμάζεται να πανηγυρίσει έναν ακόμα τίτλο, αλλά και αυτήν την φορά είναι... προσγειωμένος. «Ευχαριστούμε το νησί και την πόλη του Ηρακλείου. Για εμάς κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Κόντρα σε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που βγάζουν μεγάλη ενέργεια» είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε « Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Επειδή τα λάθη δεν συγχωρούνται, οι μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές για εμάς και θα κρίνουν την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Όσο για το ότι μετά από πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε «Ο στόχος κάθε φορά για εμάς είναι το Κύπελλο. Τα τελευταία χρόνια κόντρα στον Ολυμπιακό. Φέτος τον Άρη αλλά δεν έχει διαφορά. Σκεφτόμαστε μόνο πως θα κερδίσουμε». Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ρωτήθηκε και για την ατάκα του Μποχωρίδη, ο οποίος δήλωσε... θαυμαστής του. « Ευχαριστώ τον Μποχωρίδη για τα καλά του λόγια. Είναι στο χέρι του για να δουλέψει και να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ».