ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Skoda Ξάνθη: «Δεν θέλουμε συμμαχίες»

Skoda Ξάνθη: «Δεν θέλουμε συμμαχίες»

Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως δεν έχει τη διάθεση να εμπλακεί σε συμμαχίες και θα καταθέσει τις δικές της προτάσεις για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων σε Super League και Football League.

Μετά τον Γιώργο Σπανό και η Skoda Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση, λαμβάνοντας αφορμή από τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου για τη δημιουργία νέου μετώπου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας «όχι» στις συμμαχίες. Όπως αναφέρουν οι Ακρίτες, τα τελευταία 23 χρόνια δρουν αυτόνομα με τις δικές τους φιλοσοφίες και αρχές. Μάλιστα, ενημέρωσαν πως εντός 25 ημερών θα έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο στις αρμόδιες αρχές.

Η ανακοίνωση:

«Διαχρονικά η SKODA ΞΑΝΘΗ τουλάχιστον τα τελευταία 23 χρόνια, είναι αυτόνομη και ποτέ δεν ενεπλάκη στις οποιεσδήποτε συμμαχίες.

Προτάσεις διαχρονικά έχει κάνει πολλές, άλλες ακολουθήθηκαν, άλλες όχι. Η SKODA ΞΑΝΘΗ συζητούσε και θα συζητά προτάσεις από οποιοδήποτε θεσμικό παράγοντα που στόχο έχουν την βελτίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.

Τις επόμενες 25 μέρες η SKODA ΞΑΝΘΗ θα καταθέσει προς τα μέλη του Συνεταιρισμού και στις υπερκείμενες Αρχές, πρότασή της για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Superleague και της Football League, πρόταση που θα έχει διαφορετική φιλοσοφία ως προς την διοργάνωση των πρωταθλημάτων αυτών. Παράλληλα η πρότασή μας αυτή θα αναρτηθεί στο site της εταιρίας μας προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού».