ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Κανένας τραυματισμός από χάρτινο ποτήρι»

Ολυμπιακός: «Κανένας τραυματισμός από χάρτινο ποτήρι»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε την Πέμπτη (6/3) στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τονίζοντας ότι δεν γίνεται να τραυματίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου από ένα χάρτινο ποτήρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» παράλληλα τόνισαν στην απολογία τους ότι δεν μπήκαν οπαδοί τους στο γήπεδο, ενώ στο θέμα του τραυματισμού του προπονητή του Παναθηναϊκού από το ποτήρι που δέχτηκε στο πρόσωπο, οι Πειραιώτες στηρίζονται στην έκθεση του παρατηρητή.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του εκπρόσωπου του Ολυμπιακού Θόδωρου Γιαννίκου:

«Η ρίψη χάρτινου ποτηριού δεν είχε καμία επίπτωση τραυματισμού. Αυτό αναφέρεται άλλωστε στην έκθεση του παρατηρητή. Ναι μεν υπήρξε ρίψη, αλλά δεν έχει υπάρξει τραυματισμός, ούτε είναι εφικτό να υπάρξει τραυματισμός με χαρτινο ποτήρι με νερό. Γράφει ο παρατηρητής για είσοδο 5-10 φιλάθλων περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου στο 90ο λεπτό. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων. Κάποιοι ήταν στα κιγκλιδώματα, αλλά δεν υπήρξε είσοδός τους στον χώρο περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει αυτά τα περιστατικά. Έχουμε πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα, κάνουμε μεγάλο αγώνα για να μην έχουμ τέτοιου είδους γεγονότα. Τα τελευταία 3-4 χρόνια οι συμπεριφορές έχουν βελτιωθεί σημαντικά».

Η απόφαση για την τιμωρία των «ερυθρόλευκων» θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (7/3).