ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθελοντές ανακαινίζουν το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Εθελοντές ανακαινίζουν το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Στις επάλξεις για την αγαπημένη τους ομάδα οι απλοί φίλαθλοι του Απόλλωνα, κάθε ηλικίας, συγκροτούν το... τάγμα εθελοντών, που ανακαινίζει με δική του πρωτοβουλία το γήπεδο της Καλαμαριάς!

Περίπου 20 Μακεδόνες Πόντιοι, επιχειρηματίες, φοιτητές, πυροσβέστες, άνεργοι και στρατιωτικοί (από Θεσσαλονίκη αλλά και Καστοριά και Βέροια) «στρατεύτηκαν» στις υπηρεσίες της ομάδας, προσφέροντας υπηρεσίες αφιλοκερδώς.

Οι προαναφερθέντες κάνουν λογής λογής εργασίες, με μυστρί, σφυρί και πινέλο. Χτίζοντας, καθαρίζοντας και βάφοντας τον περιβάλλοντα χώρο για την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου! Οι βελτιωτικές εργασίες αφορούν μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση πλακιδίων στη Θύρα 3, τη βαφή καγκέλων, τα έργα σε πάγκους, δημοσιογραφικά θεωρεία, προβολείς, αλλά και στις θύρες του γηπέδου.

Η ομάδα εθελοντών στέλνει αγνό μήνυμα συμπαράστασης σε ένα χώρο που μαστίζεται από καχυποψία, σκάνδαλα και συνομωσίες, ενώ αν χρειαστεί βάζουν ακόμα και χρήματα από την... τσέπη τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό Γαζώρου για τη Football League στο τέλος Μαρτίου θα οργανώσουν μια μικρή γιορτή στο γήπεδο με κεμετζέδες και ποντιακούς χορούς!

Διαβάστε επίσης: Ανοίγουν εργοτάξια του μετρό σε Μίκρα και Κρήνη