ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρομπέρτο για αντι-Βαλντές

Ρομπέρτο για αντι-Βαλντές

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι υποψήφιος να πάρει τη θέση του τραυματία Βαλντές στην εθνική ομάδα εν όψει Μουντιάλ.

Ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε σοβαρά χθες στην αναμέτρηση με την Θέλτα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες. Έτσι άδειασε μία θέση τερματοφυλάκων στην εθνική Ισπανίας, με τον Ρομπέρτο να είναι υποψήφιος.

Τις δύο θέσεις έχουν «καπαρώσει» ο Ίκερ Κασίγιας και ας έχει χάσει τη θέση βασικού στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πέπε Ρέινα της Νάπολι να είναι ο δεύτερος. Πλεόν η τρίτη θέση είναι ανοιχτή με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να έχει τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα μετά τις φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Πάντως η κλήση τους στην εθνική εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού έχει να ανταγωνιστεί και άλλους πολύ καλούς πορτιέρο όπως οι Ντιέγκο Λόπεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νταβίντ Ντε Χέα (Μαν. Γιουνάιτεντ), Κίκο Κασίγια (Εσπανιόλ), Γκόρκα Ιραϊθόθ (Μπιλμπάο), Αντριάν (Γουέστ Χαμ) και Ρομπέρτο Φερνάντεθ (Γρανάδα).