ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλυτη αναδίπλωση στον Ηρακλή με Όγιος

Απόλυτη αναδίπλωση στον Ηρακλή με Όγιος

Ρεσιτάλ... ανακυβίσθησης στον Ηρακλή στο θέμα του Γκιγέρμο Όγιος και στροφή 180 μοιρών.

Το βράδυ της Τρίτης η διοίκηση ανακοίνωνε την απομάκρυνση του Αργεντινού τεχνικού, ενώ είχε προχωρημένες επαφές με τον Μπάμπη Τεννέ. Στην καθοριστική επαφή των δυο πλευρών όμως την Τετάρτη, δεν υπήρξε συμφωνία με τον Αθηναίο τεχνικό. Επόμενη λύση για τον «Γηραιό»; Η... επαναπροσέγγιση με τον άρτι απολυθέντα Όγιος σε μια επίδειξη προχειρότητας και ασέβειας προς τον τεχνικό που κόντρα στα προβλήματα διατηρεί τους κυανόλευκους σε τροχιά ανόδου.

Ο Γκιγέρμο Όγιος ήταν ιδιαίτερα χολωμένος με τη στάση της διοίκησης, αλλά υπέκυψε στο πρέσινγκ των παικτών για να επιστρέψει, με τους οποίους υπάρχει μεγάλο δέσιμο και εξαιρετική «χημεία», ενώ μέτρησε και η στάση του κόσμου (υπέρ του σε απόλυτο βαθμό).

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης οριστικοποιήθηκε η παραμονή-επιστροφή του Όγιος στον πάγκο του Ηρακλή και θα κοουτσάρει κανονικά την ομάδα το Σάββατο με τη Ζάκυνθο στο Καυτανζόγλειο. Μετά τις... παλινδρομήσεις στο θέμα Όγιος παραιτήθηκαν με γραπτή δήλωσή τους οι κ.κ. Δόβελος, Νίκου και Ιωακειμίδης, άπαντες μέλη της κίνησης «ΗΜΙΘΕΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ».

Διαβάστε επίσης: Κούγιας: Δεν θέλουμε εξουσία, θέλουμε να βοηθήσουμε