ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χατζηιωάννου: «Όλα νομότυπα στον Απόλλωνα»

Χατζηιωάννου: «Όλα νομότυπα στον Απόλλωνα»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» μίλησε ο νομικός σύμβουλος του Απόλλωνα 1926, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, για το θέμα που προέκυψε με τις πλαστές ενημερότητες και τα όσα καταλογίστηκαν στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη το βράδυ της Δευτέρας (ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ, ενώ ενεπλάκησαν για τον ίδιο λόγο ο Φωστήρας και η Αναγέννηση Γιαννιτσών).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Χατζηιωάννου:

«Καταρχήν δεν μιλάμε για το ότι δεν έχει ενημερότητα αλλά για το ότι έχει πλαστή. Η ΠΑΕ Απόλλων 1926 έχει υποβάλλει όλες τις ασφαλιστικές ενημερότητες, είναι απόλυτα σωστές, νόμιμες και δεν υπάρχει πλαστή. Αυτό το δηλώνων υπεύθυνα και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αυτά που λέει ο κ. δημοσιογράφος, στην γνωστή εκπομπή και με τις γνωστές τεχνικές τα διάβασα.

Ο κ. Λακαφώσης άρχισε μια έρευνα με πλαστές ενημερότητες και ζήτησε όλες τις ενημερότητες που έχουν υποβληθεί στην Ελληνική ομοσπονδία για την έκδοση των δελτίων από το 2002 μέχρι και σήμερα. Αυτό έγινε για το γνωστό θέμα των ενημεροτήτων για το οποίο έχουν πέσει διάφορες ομάδες. Αυτό είναι για το παρελθόν.

Για το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο δημοσίευμα πρώτον από τον Ιούλιου του 2013 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013 δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας λόγος να η ΠΑΕ Απόλλων να προσκομίσει ενημερότητες. Δεύτερον τις ενημερότητες τις προσκομίσαμε τέλος του Αυγούστου είναι νόμιμες και έχουν παρθεί από την αρμόδια υπηρεσία που είναι το ΙΚΑ Μαρτίου.

Όλες έχουν υποβληθεί σε πρωτότυπο και δεν είναι φωτοτυπία. Όλες οι πλαστές ενημερώσεις είναι σε φωτοτυπία. Όταν μιλάμε για ένα πλαστό έγγραφο είναι κάτι σωστό που έχει νοθευτεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν την σφραγίδα και το σφραγιδάκι με την υπογραφή του αρμόδιου υπαλλήλου. Δεν υπάρχει θέμα πλαστότητας.

Απλά μια ενημερότητα που είχαμε προσκομίσει το καλοκαίρι είχε ένα προσωρινό πρόβλημα καμία σχέση με πλαστότητα και το αντικαταστήσαμε την ίδια μέρα. Άλλο το ότι γίνεται μια έρευνα και άλλο όσα ακούγονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πρόβλημα δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση γιατί η ενημερότητα με την οποία παίζουμε φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Είναι μια ενημερότητα από το ΙΚΑ. Απλώς την είχαμε πάρει από το ιντερνέτ και πήγαμε και την σφραγίσαμε στο ΙΚΑ Μαρτίου. Γιατί να ανησυχούμε; Αλίμονο. Την στιγμή που προέκυψε αυτό το σκάνδαλο με τις ενημερότητες και ομάδες έχουν πέσει κατηγορία θα ήταν κάποιος βλάκας και θα ήθελε να αυτοκτονήσει αν το 2013 πήγαινε πλαστή ενημερότητα».

Διαβάστε επίσης: Καρατζιοβαλής: Φεύγω από τον Απόλλωνα 1926