ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής: Νίκος Παπαδόπουλος αντί Όγιος!

Ηρακλής: Νίκος Παπαδόπουλος αντί Όγιος!

Ραγδαίες εξελίξεις μέσα στις ημέρες του Πάσχα για τον Ηρακλή, που εντέλει ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Γκιγέρμο Όγιος και την πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου!

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε βρεθεί πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας στην έξοδο, όταν επρόκειτο να αναλάβει ο Μπάμπης Τεννές, αλλά εντέλει επέστρεψε μετά από μια μέρα, ενώ και μετά τις απανωτές ήττες από Ψαχνά και Χανιά στα πλέι οφ τέθηκε θέμα παραίτησής του, με τον ίδιο να δηλώνει ότι παραμένει. Τελικά, λίγες ώρες μετά η παύση στη συνεργασία των δυο πλευρών ήταν κάτι γεγονός και αναπόφευκτο.

Διάδοχος του Όγιος στον «Γηραιό» είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, που καλείται να αντιστρέψει το κλίμα και να οδηγήσει στην άνοδο την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις υπόλοιπες 11 αγωνιστικές. Ο Κιλκισιώτης τεχνικός κάνει σήμερα Δευτέρα την πρώτη προπόνηση με τους κυανόλευκους και ντεμπούτο με τον Αιγινιακό, την Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο. Ο Παπαδόπουλος δούλεψε φέτος στην Παναχαϊκή, πέρυσι στην Καβάλα (με τεχνικό διευθυντή τον νυν του Ηρακλή, Κώστα Τσαλίκη) και παλιότερα σε Ξάνθη, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Εθνικό Άχνας και Θερμαϊκό. Ως παίκτης ο Νίκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε ΟΦΗ, Άρη, Ξάνθη, Εργοτέλη και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του νέου τεχνικού του Ηρακλή γυρνά ως βοηθός ο παλιός γνώριμος Νίκος Καρύδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον κ. Γκιγιέρμο Όγιος και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νίκου Παπαδόπουλου ως προπονητή της ομάδας με βοηθό τον κ. Νίκο Καρύδα και γυμναστή τον κ. Νίκο Αμανατίδη».

Στα αγωνιστικά, για το ματς με τον Αιγινιακό δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κοντέων, αμφίβολος είναι ο Παπαστεριανός, ενώ διαθέσιμοι για το νέο τεχνικό τιμ είναι οι Τάι, Μπουκουβάλας και Κοντοδήμος, που αποθεραπεύθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Μέντες στο Onsports: «Αξίζουμε το Κύπελλο» (photos+video)