ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ: Δεκτή η έφεση όλων, «πόρτα» σε ΠΑΣ

ΕΠΟ: Δεκτή η έφεση όλων, «πόρτα» σε ΠΑΣ

Αρνητική η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ άδεια εξασφάλισαν οι ΟΦΗ, Πλατανιάς, Εργοτέλης και Βέροια

Χαμόγελα για τέσσερις, απογοήτευση για έναν. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την κατάσταση που επικρατεί στις ομάδες μετά την γνωστοποίηση των αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το θέμα των αδειοδοτήσεων. Συγκεκριμένα, την άδειά για την σεζόν 2014-15 πήραν οι Εργοτέλης, που το είχε ανακοινώσει κι επίσημα, ΟΦΗ, Πλατανιάς και Βέροια, ενώ η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έγινε δεκτή. Επίσης, απορρίφθηκε ως απαράδεκτη και η έφεση του Άρη.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει: «Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και Ο.Φ.Η., κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στις ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, Ο.Φ.Η., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. Δεν έκανε δεκτή την έφεση και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ».