ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Μία… ανάσα από τους δύο πρώτους (videos+photos)

Ολυμπιακός: Μία… ανάσα από τους δύο πρώτους (videos+photos)

Οι δύο πρώτες μεταγραφές για τους πρωταθλητές είναι προ των πυλών, με τις εξελίξεις να αναμένεται να είναι ραγδαίες

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται δύο ονόματα και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν και τα δύο... deal.

Άλαν Πουλίδο και Κώστας Φορτούνης ετοιμάζουν βαλίτσες για Πειραιά, αφού μόνο τα τυπικά απομένουν για να γίνουν παίκτες του Ολυμπιακού.

Αρχικά, ο Μεξικανός φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους των πρωταθλητών, που περιμένουν απλά να ξεκαθαρίσει το θέμα του συμβολαίου του παίκτη με την Τίγκρες και μόλις λάβουν στα χέρια τους την ελευθέρας του 23χρονου, θα επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Από την άλλη ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός παραχωρείται από την Καϊζερσλάουτερν και ήδη έχει υπάρξει συμφωνία από την πλευρά του με τους διοικούντες της ομάδας. Το μόνο που μένει για την επιστροφή του Φορτούνη στο λιμάνι, είναι το «οκ» του Μίτσελ, που δεν θα αργήσει να δοθεί καθώς στον Ισπανό τεχνικό αρέσει πολύ ο 21χρονος.

Μόλις ολοκληρωθούν οι δύο πρώτες μεταγραφές των «ερυθρολεύκων», σειρά έχουν οι Νάτσο Σκόκο και Ντιοπ. Με τον πρώτο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού, ενώ για τον αμυντικό χαφ της Λεβάντε, άνθρωποι της διοίκησης θα κάνουν τα πάντα για να έρθει στην Ελλάδα, ειδικά αν χαλάσει η παραμονή του Εντιγκά στην ομάδα.