ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχωρεί από την Σίτι ο Τουρέ (;)

Αποχωρεί από την Σίτι ο Τουρέ (;)

Καυστικός ήταν ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ, αποκαλύπτοντας στην εφημερίδα «Sun» πως ο παίκτης του σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο εκπρόσωπος του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα μίλησε στη γνωστή αγγλική εφημερίδα και αποκάλυψε πως οι υπεύθυνοι του συλλόγου του Μάντσεστερ έχουν συμπεριφερθεί με ασέβεια στον Τουρέ, ενώ τόνισε πως στο ποδόσφαιρο δεν αγοράζονται όλα.

«Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ο Γιάγια να φύγει το καλοκαίρι. Είναι πολύ ενοχλημένος. Αυτό που συνέβη στα γενέθλιά του, του έδειξε πως ο σύλλογος δεν ενδιαφέρεται για αυτόν. Ήταν απόδειξη», είπε αρχικά ο Σέλουκ στη «Sun» και συνέχισε: «Μπορούν να πουν ότι θέλουν. «Τον αγαπάμε αλλά ξεχάσαμε». Ξεχάσατε; Τον Γιάγια; Τον παίκτη που σας βοήθησε να είστε δυο φορές Πρωταθλητές Αγγλίας; Αυτόν που σας βοήθησε να κατακτήσετε το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ;

Σε μια φυσιολογική ομάδα, οι συμπαίκτες του και ο σύλλογος τουλάχιστον θα του έστελναν ευχές. Όταν όμως κατακτάς το Πρωτάθλημα, δυο μέρες αργότερα κάνεις πάρτι για να γιορτάσεις τον τίτλο και κανείς δεν πάει στον Γιάγια να του πει χρόνια πολλά, τι παραπάνω χρειάζεται για να χαλάσουν οι σχέσεις».

Σε ότι αφορά το μέλλον του Τουρέ, ο Ντμίτρι Σέλουκ ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει... παζάρια και δεν είναι οικονομικό το ζήτημα: «Αν ένας παίκτης όπως ο Γιάγια πήγαινε στη Λίβερπουλ και κατακτούσαν το Πρωτάθλημα για πρώτη φορά σε 24 χρόνια, ο Γιάγια θα ήταν θεός στη Λίβερπουλ. Όμως στη Σίτι, ο Γιάγια δεν είναι ήρωας. Είναι... κανένας. Έτσι τον κάνει ο σύλλογος να αισθάνεται. Είναι πολύ ενοχλημένος και έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Και θα γίνει αυτό αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι. Δεν το κάνουμε για τα χρήματα. Μπορούμε να πάμε αλλού για λιγότερα χρήματα. Αν πιστεύουν πως μπορούν να εξαγοράσουν τα πάντα, κάνουν λάθος. Νομίζω πως δεν νοιάζονται. Μόνο κάποιος ηλίθιος θα επέτρεπε στον Γιάγια να φύγει από την ομάδα του».