ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δέλλας: «Έχω αποφασίσει για το ρόστερ»

Δέλλας: «Έχω αποφασίσει για το ρόστερ»

Έτοιμος να κάνει τις εισηγήσεις του σε Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλο για το έμψυχο δυναμικό της Ένωσης εμφανίζεται ο «Κολοσσός»

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει η… συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ αναφορικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και κυρίως σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Ο Τραϊανός Δέλλας πάντως από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι έχει κατασταλάξει αναφορικά με τις προτάσεις που θα κάνει σε Λυμπερόπουλο και Μπάγεβιτς που θα κληθούν να πάρουν τις αποφάσεις.

«Περιμένουμε να γίνει η συνάντηση την επόμενη εβδομάδα. Να τελειώσουν πρώτα οι προπονήσεις που έχουν απομείνει. Και μετά να καθίσουμε να προγραμματίσουμε για τη νέα σεζόν, όσο το δυνατόν νωρίτερα για να είμαστε έτοιμοι από την αρχή. Όπως σας έχω πει, οι σκέψεις μου είναι κατασταλαγμένες για το τι πρέπει να γίνει για το υπάρχον ρόστερ. Θα κάνω τις εισηγήσεις μου στον κ.Μπάγεβιτς και στον κ.Λυμπερόπουλο και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν τι είναι καλύτερο να γίνει» τόνισε σχετικά ο «Κολοσσός» μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Αγίας Άννας.

Όσο για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες, υπογράμμισε: «Ακόμη και στο τέλος της περιόδου η ΑΕΚ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και είναι μέρος της δουλειάς που κάνει η ΑΕΚ. Ήθελα να δω κάποια από τα παιδιά που έρχονται από πίσω. Φαίνεται πως η δουλειά στις Ακαδημίες έχει αποτέλεσμα, αλλά τα παιδιά θέλουν ακόμη πολύ δουλειά. Όμως, αυτός είναι ο στόχος μας. Να εμπλουτιστεί κάποια στιγμή η ομάδα από τα νεαρά παιδιά. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προπονητές των Ακαδημιών, τον κ. Ζήκο, τον κ. Μπουρακί. Αυτοί θα κρίνουν αν αυτά τα παιδιά μπορούν να αντέξουν μια προετοιμασία πρώτης ομάδας. Χαρά μου θα είναι να δουλέψω με νεαρά παιδιά».