ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κούγιας: «Μπορεί να μπει στο γήπεδο ο Δ. Γιαννακόπουλος»

Κούγιας: «Μπορεί να μπει στο γήπεδο ο Δ. Γιαννακόπουλος»

Την άποψή του για το θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για τρεις μήνες, που του επιβλήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ για τα όσα είπε μετά τον τρίτο τελικό της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε να τοποθετηθεί περί του θέματος μέσω δήλωσής του στην εφημερίδα «Goal», τονίζοντας πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, μπορεί να δώσει κανονικά το παρών στον αποψινό (4/6, 19:45, ΝΕΡΙΤ) τελικό του ΟΑΚΑ.

«Ο κ. Δηµήτρης Γιαννακόπουλος µπορεί να πάει στον τελικό, αν δούμε το θέμα από την καθαρή νοµική σκοπιά του. Δεν µπορεί κανείς να του απαγορεύσει να μπει στο γήπεδο ή να του ζητήσει να αποχωρήσει από αυτό αν έχει ήδη µπει. Αυτό αντίκειται στο άρθρο 5 του Συντάγματος. Αν πάει και η παρουσία του γίνει αντιληπτή, τότε ίσως το Πειθαρχικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ να τον καλέσει σε απολογία. Η προσωπική µου άποψη είναι ότι ο κ. Δηµήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα τιµωρηθεί για την παρουσία του στον τελικό. Θα απαλλαγεί. Δεν είναι δυνατόν να τιµωρηθεί. Και το λέω αυτό, διότι δεν µπορεί ο κανονισµός του ΕΣΑΚΕ να είναι πάνω από το Σύνταγµα», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Διαβάστε επίσης:
Στο γήπεδο και με το… Σύνταγμα ο Δ. Γιαννακόπουλος