ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουντιάλ 2014: Τενοντίτιδα ο Ρονάλντο - Φόβοι στην Πορτογαλία

Μουντιάλ 2014: Τενοντίτιδα ο Ρονάλντο - Φόβοι στην Πορτογαλία

Μάχη για να ξεπεράσει το πρόβλημα της τενοντίτιδας το οποίο τον ταλαιπωρεί και να είναι έτοιμος για το ματς πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ 2014 κόντρα στη Γερμανία δίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους συμπατριώτες του ωστόσο να ανησυχούν για την κατάσταση του μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πάουλο Μπέντο ενημερώθηκε ότι εκτός του μυϊκού τραυματισμού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταλαιπωρείται και από τενοντίτιδα στο αριστερό πόδι, γεγονός που δημιουργεί πλέον βάσιμες αμφιβολίες εάν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τα «πάντσερ» στις 16 του μήνα στην πόλη Σαλβαδόρ.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους επίσης λαβωμλενους Πέπε, Ραούλ Μεϊρέλες και Μπέτο
Οι πιθανότητες συμμετοχής του στο πρώτο παιχνίδι δεν είναι με το μέρος του, καθώς οι πορτογάλοι θεωρούν ότι δεν θα είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση της πρεμιέρας αλλά από την πλευρά του ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νάνι παρουσιάστηκα καθησυχαστικός.

«Δεν πιστεύω ότι η κατάσταση του Κριστιάνο είναι ανησυχητική. Τα πάει καλά και είναι ήρεμος σχετικά με αυτό. Τα πράγματα προχωράνε σωστά και ελπίζω ότι ο Κριστιάνο θα είναι σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα» είπε ο μεσοεπιθετικός της Πορτογαλίας που πιστεύει παράλληλα πως η ομάδα του είναι ικανή να πάει καλά στο Μουντιάλ ακόμα και δίχως τον ηγέτη της.

«Αν για κάποιο λόγο ο Ρονάλντο δεν αγωνιστεί, όποιος και αν παίξει θα πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση πως θα κάνει τη δουλειά. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μία μοναδική εμπειρία. Θέλω να είμαι προσωπικά απόλυτα έτοιμος και στην καλύτερη φόρμα μαζί με τους συμπαίκτες μου. Δεν μπόρεσα να είμαι στο προηγούμενο Μουντιάλ αλλά τώρα θα είμαι. Οι παίκτες είναι χαρούμενοι, αισιόδοξοι και ήρεμοι. Δουλεύουμε καλά. Ελπίζω ότι αυτή είναι η βάση μιας καλής παρουσίας» είπε χαρακτηριστικά ο Νάνι.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Ο ήρωας του Σάο Πάολο