ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014-Ελλάδα: Ηγετική ομιλία «Κάρα»

Μουντιάλ 2014-Ελλάδα: Ηγετική ομιλία «Κάρα»

Ο Γιώργος Καραγκούνης στα δύσκολα μπήκε μπροστά και έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης για τα επόμενα δύο παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014

Η ήττα της πρεμιέρας για την Ελλάδα από την Κολομβία με το βαρύ 3-0, έκανε ακόμα δυσκολότερο το έργο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πλέον η «γαλανόλευκη» θέλει δύο νίκες, ενώ υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο με έξι βαθμούς να μην προκριθούμε.

Στο στρατόπεδο της Ελλάδας επικρατεί ηρεμία και αποφασιστικότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Φερνάντο Σάντος είχε ομιλία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου τους έδειξε για ακόμα μία φορά την πίστη του σε αυτούς.

«Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε δυο παιχνίδια μπροστά μας. Σας πιστεύω και μπορούμε να καταφέρουμε». Κάπου εκεί, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιώργος Καραγκούνης πήρε τον λόγο.

Ως ο πιο παλιός της Εθνικής μας, γνωρίζει καλύτερα από τον κάθε ένα για το τι πρέπει να συμβεί για να έρθει η πρόκριση: «Είμαστε όλοι μία γροθιά. Δεν τελείωσε τίποτα από τη μία ήττα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν παραμείνουμε ενωμένοι όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», είπε στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Τα γκολ του αγώνα Βέλγιο-Αλγερία

Μουντιάλ 2014: Τέλος το Παγκόσμιο Κύπελλο για Κοεντράο