ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουντιάλ 2014: Θρήνος για την οικογένεια Τουρέ

Μουντιάλ 2014: Θρήνος για την οικογένεια Τουρέ

Τον θάνατο του Μ. Τουρέ Ογιάλα Ιμπραΐμ μικρού αδελφού των Γιάγια και Κόλο Τουρέ θρηνεί η εθνική ομάδα της Ακτής Ελέφαντοστού.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της αφρικανικής χώρας Αγκουστέν Σιντί Ντιαλό ο άτυχος μικρότερος σε ηλικία των αδελφών Τουρέ άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο Μάντσεστερ.

Ήταν ένα επιπλέον πλήγμα χθες για τους «ελέφαντες» που ηττήθηκαν 2-1 από την Κολομβία στο πλαίσιο της αυλαίας της 2ης αγωνιστικής του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Ακτής του Ελεφαντοστού, καθώς και το σύνολο της αντιπροσωπείας των «ελεφάντων» στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Ποδοσφαίρου 2014 εξέφρασαν την οδύνη και την συμπαράσταση στην οικογένεια Τουρέ.

Ο Πρόεδρος της ιβοριανής ομοσπονδίας κάλεσε τους συμπατριώτες του Ελεφαντοστού να συμμετάσχουν στις δεήσεις για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος.


Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι η τελευταία αντίπαλο ης Εθνικής Ελλάδας στον όμιλο και η ομάδα του Φερνάντο Σάντοις πρέπει οπωσδήποτε να την νικήσει το βράδυ της Παρασκευής στη Φορταλέζα για να ελπίζει στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοοργάνωσης.

Πηγή: Οnsports.gr