ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Θέλει… όλη την Εθνική!

Ολυμπιακός: Θέλει… όλη την Εθνική!

Στον Ολυμπιακό έχουν βάλει στόχο να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους διεθνείς στο ρόστερ τους κι έτσι ετοιμάζουν προτάσεις για τους ποδοσφαιριστές που γράφουν ιστορία στη Βραζιλία!

Η Ελληνοποίηση του βασικού κορμού της ομάδας είναι ένας από τους μεγάλους στόχους του Ολυμπιακού εδώ και αρκετό καιρό. Με αφορμή και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνουν οι διεθνείς του στα γήπεδα της Βραζιλίας και το Μουντιάλ, με τη φανέλα της Εθνικής, στον Πειραιά βλέπουν με όλο και καλύτερο μάτι κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που διαπρέπουν με τη «γαλανόλευκη». Οι δυο πολύ δυνατοί στόχοι των «ερυθρόλευκων» από το ρόστερ της Εθνικής είναι οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Παναγιώτης Κονέ.

Αμφότεροι ανήκουν στην Μπολόνια, η οποία υποβιβάστηκε στη Serie B, και δεν είναι εύκολο να αποκτηθούν. Για τον Χριστοδουλόπουλο φημολογείται πως έχει κάνει ήδη πρόταση η Παλέρμο όμως θεωρείται πιο εφικτή περίπτωση και στον Πειραιά δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την υπογραφή του και να τον κάνουν δικό τους. Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν και για την περίπτωση του Κονέ, όμως είναι πολύ πιο δύσκολο να τον αποκτήσουν αφού στο «κόλπο» έχουν μπει και Λάτσιο, Τορίνο και Βερόνα.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει σταματήσει να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε, ενώ στο λιμάνι θέλουν να «δέσουν» και τους δικούς τους διεθνείς που κλέβουν την παράσταση στη Βραζιλία, όπως ο Ανδρέας Σάμαρης. Παράλληλα, ο Δημήτρης Σιόβας έχει δεχθεί πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ ένας ακόμα Έλληνας παίκτης, που δεν είναι ακόμα διεθνής σταθερά αλλά διαπρέπει στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι στα υπόψη. Ο λόγος για τον Κώστα Γιαννούλη, που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, ο οποίος θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για τη θέση του αριστερού μπακ σε περίπτωση που φύγει ο Μπονγκ!

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Ξεκινά η προετοιμασία για το… όνειρο (photos)

Παναθηναϊκός: Η λίστα και η ικανοποίηση του Ιβάνοβιτς

Ολυμπιακός: «Προβάδισμα για Ντουρμάζ»

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις