ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014: Ξεκινά η προετοιμασία για το… όνειρο (photos)

Μουντιάλ 2014: Ξεκινά η προετοιμασία για το… όνειρο (photos)

Οι διεθνείς βάζουν φρένο στους πανηγυρισμούς και με τις φιλοδοξίες τους να είναι μεγάλες, βάζουν πλώρη για τον επόμενο «τελικό», αυτόν της Κυριακής απέναντι στην Κόστα Ρίκα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Η επόμενη μέρα της πρόκρισης για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρήκε τους παίκτες της ομάδας να κάνουν αποφόρτιση τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

Μετά την τεράστια χαρά που προσέφεραν σε όλους τους Έλληνες του πλανήτη, τόσο παίκτες όσο και προπονητικό τιμ, το ευχαριστήθηκαν με τη ψυχή τους, όμως όλα αυτά μέχρι χθες, καθώς από σήμερα τα πανηγύρια κοπάζουν και αρχίζει η προετοιμασία για τα... επόμενα!

Επόμενη στάση Ρεσιφέ!

Ο Φερνάντο Σάντος υποστήριξε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, πως μεταδίδει πάντα τον ρεαλισμό στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας και παραδέχθηκε πως πλέον έχει ως στόχο να πετύχει κάτι μεγάλο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Για να γίνει όμως αυτό, η προετοιμασία πρέπει να είναι η κατάλληλη και οι διεθνείς να δώσουν για ακόμα μια φορά το 100% των δυνατοτήτων τους απέναντι στην Κόστα Ρίκα.

Η αντίπαλος μας την Κυριακή (29/6) στο Aρένα Περναμπούκο του Ρεσίφε, αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης. Τερμάτισε πρώτη στον όμιλο του «θανάτου», αφήνοντας πίσω την Ουρουγουάη και πετώντας έξω τις Ιταλία και Αγγλία.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός μπορεί να έδωσε χθες ρεπό στους παίκτες, όμως εκείνος με τους συνεργάτες του, ξεκίνησε να παρακολουθεί και να αξιολογεί την παρέα του Κάμπελ, βλέποντας τα τρία παιχνίδια που έδωσε η Κόστα Ρίκα στους ομίλους.

Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να γίνουν οι πρώτες αναλύσεις και να δοθούν οι πρώτες οδηγίες στους παίκτες, ενώ θα εκτιμηθεί και η κατάσταση του Ορέστη Καρνέζη που αποχώρησε από τραυματίας στο παιχνίδι απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Πάντως δεν τίθεται θέμα συμμετοχής τους στο παιχνίδι της Κυριακής, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Κόνε, που όπως δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος χθες, πιστεύει πως είναι οριστικά εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Ελλάδα, η χώρα των (ποδοσφαιρικών) θαυμάτων (photos+video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Νίκησαν οι... γυναίκες των Γάλλων

«Κανένα δάγκωμα» του Σουάρες δεν είδε ο... πρόεδρος της Ουρουγουάης!