ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League – Παναθηναϊκός: Τα ντέρμπι με ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ

Super League – Παναθηναϊκός: Τα ντέρμπι με ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ

Με μια αγωνιστική διαφορά θα αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, όπως προέκυψε από την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα από τη Λιβαδειά, καθώς κληρώθηκε την πρώτη αγωνιστική να δώσει το παιχνίδι στην έδρα των Βοιωτών, ενώ ο πρώτος αγώνας στη Λεωφόρο θα γίνει τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο. Όσο για τα ντέρμπι των «πράσινων», αυτά έρχονται σχετικά... νωρίς στη σεζόν, αφού την 8η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ τη 10η θα παίξει στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ενδιάμεσα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο σε ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι. Συνεπώς, στον δεύτερο γύρο και την 25η αγωνιστική, το «τριφύλλι» θα περιμένει στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό, ενώ την 26η θα πάει στο Περιστέρι για να παίξει με τον Ατρόμητο, πριν έρθει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης:

Super League - ΠΑΟΚ: Τα ντέρμπι με τα Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό

Super League: Το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2014/2015

Super League: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός την 8η αγωνιστική