ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Sokratis»: Παντρεύεται σήμερα την καλή του – Δείτε φωτογραφίες

«Sokratis»: Παντρεύεται σήμερα την καλή του – Δείτε φωτογραφίες

Όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης θα δώσουν σήμερα ο «Πύργος» της Εθνικής μας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η καλή του Ξανθή Σταμουλάκη

Το ζευγάρι, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, λίγους συγγενείς και φίλους, αλλά και τους συμπαίκτες του Σωκράτη από την Εθνική θα παντρευτεί στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με κουμπάρο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και την αγαπημένη του, Ιωάννα.

Από το γάμο δεν θα λείπει και η μικρή πριγκίπισσα του ζευγαριού, η 4 μηνών κορούλα τους, που έχει σκορπίσει χαμόγελα χαράς σε όλη την οικογένεια.

Το love story του Σωκράτη και της Ξανθής

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η Ξανθή Σταμουλάκη γνωρίστηκαν το 2006 στο Βόλο, εκεί όπου ο 18χρονος τότε ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην τοπική Νίκη ως δανεικός από την ΑΕΚ. Μέλος του τεχνικού τιμ της βολιώτικης ομάδας ήταν ο πατέρας της Ξανθής.

Η σχέση τους άντεξε παρά τις δυσκολίες. Μετά από το "αγροτικό" του στο Βόλο, ο Παπασταθόπουλος επέστρεψε στην ΑΕΚ και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του εκτόξευσαν την καριέρα του.

Η Ξανθή σπούδαζε γεωπόνος στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, όμως γρήγορα συναντήθηκε με τον αγαπημένο της στην Ιταλία, όπου μετοίκησε για το μεταπτυχιακό της. Το ζευγάρι από τότε όχι μόνο παραμένει αχώριστο, αλλά έχει αποκτήσει και μία κορούλα τεσσάρων μηνών.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική επιστράτευση για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ

Τουρκική παράκρουση: Οι «Σπαρτιάτες» τρόμαξαν τους Τούρκους!

Εντείνεται η αγωνία για τον «Σούμι» - Επικοινωνεί αλλά…

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα – Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν