Λεμπρόν Τζέιμς: Η μεγάλη επιστροφή

Newsbomb

«I'm coming home», δηλαδή: «επιστρέφω σπίτι», ήταν η φράση με την οποία ο Λεμπρόν Τζέιμς έκλεισε το γράμμα του για την ανακοίνωση της απόφασής του να επιστρέψει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς!

Αρχικά μίλησε για τις εμπειρίες τις οποίες έλαβε στο Northeast Ohio, όπου μεγάλωσε και στη συνέχεια ανέφερε ότι θα ήθελε να χαρίσει έναν τίτλο στον τόπο του. Επιπλέον, εξήγησε τους λόγους που πήγε στο Μαϊάμι: «Πήγα στο Μαϊάμι λόγω του Ντουέιν Γουέιντ και του Κρις Μπος», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

«Πάντα θα θεωρώ το Μαϊάμι σαν το δεύτερο σπίτι μου. Χωρίς τις εμπειρίες που πήρα από εκεί, δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνω σήμερα», έγραψε ο Βασιλιάς.

«Όταν έφυγα από το Κλίβελαντ ήμουν σε μια αποστολή. Έψαχνα για πρωταθλήματα και κερδίσαμε δύο. Αλλά το Μαϊάμι ήξερε ήδη πώς είναι αυτό», συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχαν κακές σχέσεις μεταξύ αυτού και του προπονητή και των ανθρώπων των Χιτ.

«Πάντα πίστευα ότι θα επέστρεφα στο Κλίβελαντ και θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου εκεί. Απλά δεν ήξερα το πότε. Μετά από τη χρονιά, η free agency δεν ήταν καν σκέψη. Αλλά έχω δύο παιδιά και τη γυναίκα μου, Σαβάνα, που είναι έγκυος με ένα κοριτσάκι. Αναζήτησα άλλες ομάδες, αλλά δεν θα άφηνα το Μαϊάμι για κανέναν εκτός από το Κλίβελαντ. Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο έμοιαζε όλο και πιο σωστό. Είναι αυτό που με κάνει χαρούμενο», ανέφερε ο Τζέιμς και επισήμανε:

«Δεν υπόσχομαι πρωτάθλημα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να το πάρουμε. Δεν είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή. Με τίποτα. Φυσικά, θέλω να το πάρω την επόμενη χρονιά, αλλά είμαι ρεαλιστής. Θα είναι μια μεγάλη διαδικασία, πολύ μεγαλύτερη από ό, τι ήταν το 2010. Η υπομονή μου θα περάσει από τεστ».

«Στο Northeast Ohio, τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα κερδίζονται. Δουλεύεις για αυτό που έχεις. Είμαι έτοιμος να δεχθώ την πρόκληση. Έρχομαι σπίτι», κλείνει το γράμμα του ο Λεμπρόν.

Διαβάστε επίσης:

Ματσεράνο: «Μου άνοιξε ο κώ…» (video)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved