ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Με το… αριστερό η Ελλάδα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Με το… αριστερό η Ελλάδα

Η Εθνική ανδρών ηττήθηκε 11-6 από το Μαυροβούνιο στην πρώτη της αναμέτρηση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο το οποίο διεξάγεται στη Βουδαπέστη κι ξεκίνησε σήμερα (14/07).

Στο πρώτο οκτάλεπτο η Ελλάδα έδειξε ανταγωνιστική και μάλιστα άνοιξε το σκορ με τον Αφρουδάκη, όμως, στη συνέχεια δεν είχε την ίδια απόδοση και το Μαυροβούνιο κατάφερε να πάρει προβάδισμα 5-2 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου. Η Εθνική προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε το σκορ αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα. Από τη στιγμή, μάλιστα, που το Μαυροβούνιο κατάφερε να φτάσει στο 10-4 με την έναρξη του τελευταίο οκταλέπτου, το υπόλοιπο της αναμέτρησης πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα και έτσι η Εθνική έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται την αναμέτρηση με τη Γεωργία το μεσημέρι (12:30) της Τρίτης (15/07).

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 3-2, 3-2.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Ράνκο Πέροβιτς): Ράντιτς, Μπργκούλιαν, Πάσκοβιτς 1, Πέτροβιτς 1, Μπουργκούλιαν 1, Τσούτσκοβιτς, Μλάντεν Γιάνοβιτς 1, Νίκολα Γιάνοβιτς 1, Ίβοβιτς 3, Μίσιτς 1, Κλίκοβακ 2, Γιόκιτς, Στσεπάνοβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Τίγκας 1, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Αφρουδάκης 1, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 2, Γαλανόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Αστρονομική συμφωνία της Adidas με την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ

Μουντομπάσκετ 2014-ΗΠΑ: Μέσα ο Ντουράντ, εκτός ο ΛεΜπρόν