ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστρονομική συμφωνία της Adidas με την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ

Αστρονομική συμφωνία της Adidas με την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ

Συμβόλαιο διάρκειας δέκα ετών με την πασίγνωστη εταιρεία υπέγραψαν οι «κόκκινοι διάβολοι» - Δείτε το τρομερό ποσό το οποίο θα βάλει στα ταμεία της η αγγλική ομάδα

Μυθική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμφωνία της Adidas με την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ που θα αποφέρει στους «κόκκινους διαβόλους» το αστρονομικό ποσό των 942 εκ. ευρώ για τα επόμενα 10 χρόνια!

Η αγγλική ομάδα αλλάζει εταιρεία έπειτα από 13 χρόνια με την καινούργια συμφωνία να ξεκινά από την αγωνιστική σεζόν 2015/16.

Η γνωστή αθλητική εταιρία θα «χρυσώσει» την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλό της όλοι είναι ανυπόμονοι για την έναρξη της συνεργασίας τους, διότι περιμένουν κέρδη... δισεκατομμυρίων!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την έναρξη της συνεργασίας μας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ένας από τους πιο πετυχημένους και αγαπητούς συλλόγους παγκοσμίως. Η συνεργασία μας αυτή υπογραμμίζει ξεκάθαρα την ηγετική μας θέση στο ποδόσφαιρο και θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε την θέση μας σε αγορές σε όλο τον κόσμο.

Περιμένουμε οι συνολικές πωλήσεις να φτάσουν τα 2 δις ευρώ κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας», ήταν η τοποθέτηση του Χέρμπερτ Χέινερ.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 - Τελικός: Η σύμπτωση των γερμανικών κατακτήσεων

Κατσικάρης: «Ίσως να μην είμαι 100% σωστός για Φώτση»

Μάκος: «Είναι ρομπότ, κανονικοί στρατιώτες οι Γερμανοί»