ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο Ντιέγκο Κόστα ήθελε να κοιμηθεί με την αδερφή μου»

«Ο Ντιέγκο Κόστα ήθελε να κοιμηθεί με την αδερφή μου»

Αποκάλυψη τώρα από την πρώην ερωμένη του Ντιέγκο Κόστα του λόγω της διακοπής της παθιασμένης τους σχέσης με την Βραζιλιάνα καλλονή να υποστηρίζει ότι τον χώρισε γιατί ήθελε να βάλει στο κρεβάτι του δύο αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Μισέλ Ζουάνε σέξι μοντέλο από τη χώρα της σάμπα τις οποίας οι φωτογραφίες σπέρνουν τον ...ενθουσιασμό στους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει μέγα ...μουρντάρη τον 25χρονο Ισπανό διεθνή επιθετικό που εφέτος φοράει τη φανέλα της Τσέλσι.

Σύμφωνα με το ... κατηγορητήριο που παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα η βρετανική εφημερίδα «Sun» ο πρώην άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης «ήθελε να κοιμηθεί με την αδερφή και τη φίλη μου».

«Παράτησα τον άτακτο Ντιέγκο γιατί προσπάθησε να κοιμηθεί με την ίδια την αδερφή μου. Αργότερα ανακάλυψα ότι είχε προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και με την καλύτερή μου φίλη» είπε μεταξύ άλλων το αισθησιακό μοντέλο.

Ο λόγος για τον Ντιέγκο Κόστα χώρισε με τη σέξι σύντροφό του πριν από αρκετούς μήνες ήταν επειδή ...άφησε έγκυο μία άλλη ερωμένη του!

Ο Βραζιλιάνος στην καταγωγή Ντιέγκο Κόστα είχε σχέση με την εντυπωσιακή Μισέλ από το 2010 όταν γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι και από τότε ήταν αχώριστοι με την τελευταία να δηλώνει συνεχώς πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του ενώ πολλές φορές είχε αποκαλύψει ότι ο αγαπημένος της ήταν «γκολτζής» και στο κρεβάτι.

«Μου αρέσει ο Ντιέγκο γιατί μου κάνει πολλά δώρα» δήλωvε η τότε ενθουσιώδης Μισέλ αλλά έπειτα ήρθε το ...κέρατο και όλα γκρεμίστηκαν.

Τώρα περνάει στην αντεπίθεση εναντίον του σπουδαίου επιθετικού και όσοι πιστοί ...πιστέψατε.

Διαβάστε επίσης:

WWE: «Παπαράτσι» η Alicia Fox (photos)